Kies een land
Nederland
Spanje
Duitsland
Tsjechie
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen

Agendatip: Bezoek Winterpaleis Het Loo

20 december 2019

Paleis Het Loo in Apeldoorn is tot en met 5 januari omgetoverd tot Winterpaleis Het Loo. Bezoekers kunnen rekenen op een sprookjesachtige, theatrale wereld.

Op zoek naar een cultureel, culinair en origineel uitje met het hele gezin? Breng dan een bezoek aan Winterpaleis Het Loo. Van dichtbij zie je hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij het organiseren van een koninklijk diner en buiten kun je zelfs nog een rondje schaatsen op de ijsbaan.

Perfecte uitje voor hele gezin

Een bezoek brengen aan Winterpaleis Het Loo is het perfecte uitje voor het hele gezin. Er is namelijk van alles te doen. Dagelijks vindt er een unieke theatertour plaats die je meeneemt naar de keuken en linnenkamer voor bijzondere verhalen van het personeel. Kinderen kunnen aan de slag is het speciale kinderatelier. Ondertussen leer je ook hoe boeketten worden gemaakt, tafellinnen werden gewassen en voel je hoe zwaar gietijzeren strijkijzers zijn. Meer weten? Tickets zijn hier verkrijgbaar. 

Een bezoek brengen aan Paleis Het Loo kun je perfect combineren met een verblijf in een vakantiehuis op de Veluwe. Bekijk hier al onze last minutes.