Kies een land
Nederland
Spanje
Duitsland
Tsjechie
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen

Agendatip: Maak een vollemaanwandeling over de Veluwe

18 november 2019

Deze bijzondere tocht is een aanrader voor iedereen die van wandelen én de Veluwe houdt. Samen met een gids van Staatsbosbeheer maken liefhebbers op dinsdag 12 december een vollemaanwandeling op de uitgestrekte Veluwe bij Radio Kootwijk.

Radio Kootwijk

Wandelen rond Radio Kootwijk op de Veluwe is zonder twijfel voor jong en oud de moeite waard. Trek je wandelschoenen aan en geniet van heide, bossen en de grootste actieve zandverstuivingen van West-Europa. Er zijn ontzettend veel mooie wandelroutes uitgestippeld, dus vaker terugkomen is een goed idee.

Wandeling bij volle maan

Nog nooit gewandeld over de Veluwde bij Radio Kootwijk? Dan kun je dat als eerst doen onder leiding van een gids. De tocht duurt van 15.30 tot 18.30 uur en is extra bijzonder omdat deze bij volle maan gehouden wordt. Schemer gaat over in nacht en de maan verschijnt bovenaan de hemel en verlicht de paden. Beleef de mystieke sfeer en geniet van een rustige en stille wandeling. De prijs is 12,50 euro per volwassene inclusief koffie en thee. Tip: neem een kussentje mee om op de grond te zitten en trek goede wandelschoenen aan. Meer informatie vind je hier.