De 5 populairste vakantiehuisjes op de Veluwe in 2017

Het nieuwe jaar is in zicht en daarom is het tijd om terug te blikken. Afgelopen maanden hebben we tal van onze vaste én nieuwe gasten een fijne tijd kunnen bieden in één van onze unieke vakantiehuisjes. Een overzicht van de vijf populairste vakantiehuisjes op de Veluwe in 2017.

1. Vakantieboerderij Vlindervallei
Deze stijlvolle en comfortabele vakantieboerderij nabij Ermelo voor maximaal acht personen, bevindt zich op een rustig gelegen en bosrijk vakantiepark in het hart van de Veluwe. Een extra pluspunt zijn de bijbehorende infraroodsauna en de badkamer met stoomdouche. Door de eikenhouten balken, boerendeuren, het rietgedekt dak en de leistenen drempels ademt de boerderij een authentieke sfeer. Onze gasten roemen deze vakantieboerderij voor de mooie en luxe inrichting en de ruimte. Niet voor niets krijgt Vakantieboerderij Vlindervallei dan ook een 8,8.

2. Familiehuis in Winterswijk  
Op een bijzonder fraaie plek ligt deze prachtig gelegen familieboerderij in Winterswijk. Gasten beoordelen dit vakantiehuis met een gemiddelde 9,1. De groepsaccommodatie is geschikt voor zestien personen en van alle gemakken voorzien. Ideaal voor familieweekenden, reünies en een gezellig samenzijn met vrienden. Dit vakantiehuis heeft bijzondere extra’s zoals een complete recreatieruimte met een poolbiljart, voetbalspel en darts en een ruime saunaruimte met twee douches. Achter het huis vind je een grote vijver met privéstrand. Het is zelfs toegestaan om in de vijver te vissen!

3. Villa in Garderen
Deze prachtige villa in Garden is het perfecte vakantiehuis  voor liefhebbers van ruimte, luxe en natuur. Hier bevind je je in een oase van rust. Het vakantiehuis ligt op een unieke locatie midden in de natuur. In de winter geniet je hier optimaal in de privé spa of sauna. De villa is geschikt voor zes personen en beschikt over twee slaapkamers. Maak het ’s avonds gezellig rond de open haard of de vuurkorf buiten die je kun stoken met hout uit eigen bos. Altijd al een wild zwijn willen zien? Elke avond verschijnen deze dieren bij de voerplek. Een bijzonder gezicht!

4. Luxe vakantiewoning in Nunspeet
In een rustige omgeving midden in de schitterende landerijen vind je dit luxe vakantiehuis voor tien personen op de grens van Nunspeet en Doornspijk. Dit vakantiehuis krijgt een dikke 9! Een perfecte uitvalsbasis voor wandelingen, fietstochten en Nordic Walking. Ook voor gezinnen is dit een prachtige stek. Het Veluwemeer is met de fiets zelfs binnen vijf minuten te bereiken. Wie privacy belangrijk vindt, zit hier goed. Waar wil je het liefst tot rust komen? Het kan in de sauna of in je eigen lig/bubbelbad. De keuze is aan jou.

5. Wellness bungalows in Uddel
In deze prachtige luxe bungalows in Uddel kun je helemaal ontstressen. Gastvrijheid, rust en relaxen staan hier op nummer één. De bungalows staan op een kleinschalige en gastvrije Wellnesspark midden op de Veluwe aan de rand van de dorpjes Garderen en Uddel. Tussen de uitgestrekte bossen, heidevelden en het Kootwijkerzand. De huisjes zijn geliefd vanwege de luxe inrichting met bijbehorende privé spa’s en de gemeenschappelijke sauna op het park. Met vier personen kun je hier optimaal genieten. En o, ja: de hond mag ook mee!