Kies een land
Nederland
Spanje
Duitsland
Tsjechie
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen

Dit waren één van de populairste vakantiehuizen in 2019

20 december 2019

Het nieuwe jaar is in zicht en daarom is het tijd om terug te blikken. Afgelopen maanden hebben we tal van onze vaste én nieuwe gasten een fijne tijd kunnen bieden in één van onze unieke vakantiehuisjes. Een overzicht van één van de populairste vakantiehuisjes op de Veluwe in 2019.

1. Knus boshuisje in Emst

Rustzoekers en natuurliefhebbers opgelet: dit vakantiehuis is te vinden op een van de meest unieke locaties van de Veluwe. Het vrijstaande boshuisje is gelegen op een klein en rustig vakantiepark in Emst en is geschikt voor vier personen. Voor rust, ruimte en natuur zit je hier goed, want de Veluwe is letterlijk je achtertuin. Ook de omgeving is een bezoek waard. Maak je klaar voor mooie fietstochten en verrassende wandelingen.

2. Hooiberg in Spankeren

Uniek in Nederland! In deze nieuw gebouwde hooiberg in het Veluwse Spankeren voelt het alsof je even terug gaat in de tijd. Er zijn drie slaapkamers en je kunt hier slapen met zes personen. Sla de openslaande tuindeuren open en geniet direct van het buitenleven en het mooie uitzicht!

3. Familiehuis in Nunspeet

In een rustige omgeving midden in de schitterende landerijen vind je dit luxe vakantiehuis voor tien personen op de grens van Nunspeet en Doornspijk. Dit vakantiehuis krijgt een dikke 9! Een perfecte uitvalsbasis voor wandelingen, fietstochten en Nordic Walking. Ook voor gezinnen is dit een prachtige stek. Het Veluwemeer is met de fiets zelfs binnen vijf minuten te bereiken. Wie privacy belangrijk vindt, zit hier goed. Waar wil je het liefst tot rust komen? Het kan in de sauna of in je eigen lig/bubbelbad. De keuze is aan jou.