Kies een land
Nederland
Spanje
Duitsland
Tsjechie
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen

Een vakantiehuisje in Beekbergen huren

13 mei 2017

Beekbergen ligt aan de rand van de Veluwe, net even ten zuiden van Apeldoorn. De vakantiehuizen rond Beekbergen liggen verscholen in de Veluwse bossen. Als u een vakantiehuisje in Beekbergen huur, kunt u in de altijd groene omgeving eindeloos wandelen en fietsen. Beekbergen is een echt vakantiedorp waar van alles te doen is. Centraal door de kern van Beekbergen loopt de Dorpstraat, waarlangs zich het merendeel van de winkels en horecagelegenheden bevindt.

Wij geven u graag drie tips voor uitstapjes als u hier een vakantiehuisje in Beekbergen huurt.

Zeker doen in de omgeving van Beekbergen

1 Speelparadijs Voorst
Een kwartiertje ten westen van Beekbergen ligt Speelparadijs en Pannenkoekenhuis Voorst. Zo avontuurlijk heeft u nog nooit pannenkoeken gegeten. Met een gezellig restaurant, een indoor én outdoor speelparadijs is er bij regen en zon genoeg plezier voor de hele dag!

2 Openluchtmuseum Arnhem
Een reis van een kwartier naar het zuiden brengt u vanuit Beekbergen in Arnhem. Hier vindt u het Nederlands Openlucht Museum. In dit museum komt de geschiedenis echt tot leven. In authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen wordt u meegenomen op een reis door de tijd. Het hele jaar door zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud.

3 Collectie 40-45
Midden in de winkelstraat van Beekbergen vindt u het kleinste oorlogsmuseum van Nederland. Stichting Collectie '40-'45 is een verzameling van voorwerpen uit Nederland die na de Tweede Wereldoorlog op de Veluwe "achtergebleven" zijn. Bij ieder voorwerp dat aan het museum is geschonken hoort een persoonlijk verhaal.

Kies een vakantiehuisje in Beekbergen

Op onze site kunt u eenvoudig een vakantiehuisje in Beekbergen selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Beekbergen zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Bekijk snel onze vakantiehuisjes in Beekbergen of kies uit al onze vakantiehuisjes op de Veluwe.