Een vakantiehuisje in Garderen huren

Garderen ligt in het westelijk deel van de Veluwe tussen Amersfoort en Apeldoorn. Wilt u een vakantiehuisje in Garderen huren? U heeft groot gelijk! Garderen ligt in een groene omgeving en de grote boswachterij Speulderbos U kunt in de omgeving van uw vakantiehuisje in Garderen heerlijk wandelen en fietsen. Als u vroeg genoeg opstaat, heeft u zelfs de kans om herten of wilde zwijnen in het wild tegen te komen! Met steden als Amersfoort en Apeldoorn om de hoek kunt u ook een heerlijk dagje gaan shoppen.

Wij geven u graag drie tips voor uitstapjes als u een vakantiehuisje in Garderen huurt.

Zeker doen in de omgeving van Garderen

1 Klimbos
Dit klimbos in Garderen heeft een uniek zekersysteem waarmee u continu gezekerd aan het klimmen bent. Dit is dan ook het veiligste klimbos van Nederland. Klimbos Garderen heeft verschillende parcousen en is ook geschikt voor jonge, ongeoefende of minder sportieve klimmers.

2 Wandelen in het Speulderbos
Boswachterij Speulder- en Sprielderbos is één van de mooiste en oudste bossen van ons land. In het bos ziet u mysterieuze kromme bomen die soms in elkaar zijn gegroeid. Er zijn mooie wandelpaden en in deze boswachterij komt volop wild voor.

3 Jachthuis Sint Hubertus
Zo’n 30 km ten zuiden van Garderen, aan de rand van het Nationaal Park ligt Jachthuis Sint Hubertus. De rit ernaar toe brengt u door de mooie groene natuur van de Veluwe. Het Jachthuis Sint Hubertus, het voormalige buitenverblijf van het echtpaar Kröller-Müller, is ontworpen en ingericht door de beroemde architect Berlage. De bouw werd voltooid in 1920 en u kunt dit unieke huis met een rondleiding bezoeken.

Kies een vakantiehuisje in Garderen

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiehuisje in Garderen selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Garderen zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Bekijk snel naar onze vakantiehuizen in Garderen of kies uit al onze vakantiehuizen op de Veluwe.