Heerlijk 3 persoons chalet op park in Uddel

Heerlijk 3 persoons chalet op park in Uddel

Heerlijk enkel chalet, gelegen op een rustige plek boordevol groen, met veel privacy. Groot terras met tuinbar, aan de vijver een tweede terras. Eigen parkeerplaats bij het chalet, tuinhuis voorzien van wasmachine.

Indeling: Living met een open keuken, v.v. oven, magnetron, koel-/vriescombinatie en gasfornuis. Woonkamer met internet (vaste router) en een TV. Badkamer met een douchecabine, toilet en wastafel. Masterbedroom met 2-pers bed en grote kastruimte, tweede slaapkamer met éénpersoonsbed. Er is ook nog ruimte voor een campingbedje of 4e persoon (kind).
Verwarming: CV. Huisdieren en roken niet toegestaan.

Dit 3 persoons chalet treft U aan op een kleinschalig vakantiepark op een van de allermooiste plekjes op de Veluwe. Te midden van het afwisselende Veluwse Landschap van bossen, heide en landerijen, op 500m van het Uddelermeer. In de nabije omgeving liggen leuke dorpjes en leuke steden die u veel te bieden hebben zoals Apeldoorn (Apenheul, het Loo en Pretpark Julianatoren) en Harderwijk (Dolfinarium). Een fantastische omgeving, midden op de Veluwe, omgeven door bos en hei, op loopafstand van het dorp Uddel. 

Bij uitstek geschikt voor wandelen, fietsen en genieten van de prachtige natuur. Een geweldig park met vele mogelijkheden. Vele amusementsparken zijn er in de buurt. Gezellig winkelen in Nunspeet, Ermelo of Apeldoorn. Het park heeft twee verwarmde (openlucht) zwembaden (1 x 50 cm diep en de andere 120 cm diep),moderne wasserette, petit restaurant, grote speeltuin met speelveld en een hertenkamp.Zwembaden zijn geopend van april t/m september.

Ideaal verblijf voor de actieve 50 plussers. Een knus chalet op een van de mooiere locaties op de Veluwe. In Harderwijk kunt u naar het Dolfinarium en in Apeldoorn vindt u de Julianatoren (pretpark voor kinderen). Maar ook kunt u een dagje gaan genieten in Walibi Wold.

Huisdieren niet toegestaan.

Huiscode vel041S
Prijs op aanvraag
Regio Veluwe - Uddel
geen huisdieren
wifi aanwezig
3 personen
2 slaapkamers
Stap 1. Kies een verblijfsduur reset kalender
Verblijfsduur:
Mogelijke aankomstdatum
Bezet
Beschikbare aankomstdatum / wisseldag
U kunt ons ook altijd bellen +31-341-432995 Huiscode vel041S
Uw geselecteerde periode
Er zijn geen beschikbare datums gevonden, neem contact met ons op.
Neem contact op
Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren
Woonkamer
Centrale verwarming Flatscreen
Keuken
Magnetron Bakoven Koffieapparaat Waterkoker Afzuigkap Koelvries combinatie
Slaapkamer
Aantal slaapkamers met tweepersoonsbed: 1 Aantal slaapkamers met 1-persoonsbed: 1 Aantal slaapkamers: 2 Maximaal slaapgelegenheden: 3
Badkamer
Douche & Toilet gecombineerd Aantal wastafels: 1 Aantal badkamers: 1 Aantal douches: 1
Bekijk meer faciliteiten

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor de behandeling van de informatieaanvraag.