Luxe 6 persoons vakantiehuis in Norg met sauna!!

Luxe 6 persoons vakantiehuis in Norg met sauna!!

6 persoons vakantiehuis in Norg!! Lekker recreëren in de bossen van Drenthe. Het huis is via een avontuurlijke zandweg te bereiken (ca 500 meter). Bij het oeroude dorpje Norg staat in het bos een prachtig Scandinavisch vakantie huis. Norg ligt 10 kilometer ten westen van Assen, midden in het schilderachtige Drentse landschap met veel prachtige natuur en mooie oude boerderijen en hunebedden. Bereikbaarheid Aansluiting op het openbaar vervoer is redelijk goed. De intercity stopt in Assen en vandaar is er een busverbinding met een halte op 8 minuten lopen van het huis. Winkels en restaurants zijn op 8 tot 10 minuten lopen in Norg. De woning is te bereiken via een zandweg die al bij het centrum van Norg begint.

Nieuwe luxe Scandinavische vakantiewoning midden in het bos van Norg. Veel wandel- en fietsmogelijkheden en veel mogelijkheden voor uitstapjes. De woning heeft een eigen terrein van ruim 2400 m2 bos. Er is voldoende parkeerplaats voor 3 a 4 autos op het terrein. Het huis heeft 3 grote terrassen. Deze worden begrensd door bloemperken verder staan op het terrein veel bomen. Het grenst voor en achter aan weilanden en opzij aan bos. Begane grond: Ruime gezellige woonkamer tv/dvd-speler/digitenne, met zithoek , eethoek voor 6 personen. Er is een ruime open nieuwe keuken met gasstel, oven, vaatwasmachine, magnetron, broodrooster en koelkast.Er is een senseo + een normaal koffiezetapparaat aanwezig. Bijkeuken met nieuwe vriezer en wasmachine. Slaapkamer met 2-eenpersoonsbedden en ladenkast. Badkamer met wc, douche, wastafel en kleine sauna. Ruime hal met de trap naar de overloop. Eerste verdieping: • Ruime overloop. • Zeer ruime slaapkamer met een nieuw twee persoonsbed, een kinderledikantje en een zithoek. • Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden met kledingkast.  • Luxe badkamer met wc, bidet, douche, ligbad en wastafel.

Over het huis Type accomodatie: • scadinavische vakantiewoning • Max. aantal personen: 6 • Aantal slaapkamers: 3 • Kwaliteit: nieuw / luxe.

Niet toegestaan: • huisdieren • roken • groep jongeren.

Interesse? Bekijk de beschikbaarheid.

Huiscode vel160
8.4
Prijs op aanvraag
Regio Drenthe - Norg
geen huisdieren
wifi aanwezig
6 personen
3 slaapkamers
Stap 1. Kies een verblijfsduur reset kalender
Verblijfsduur:
Mogelijke aankomstdatum
Bezet
Beschikbare aankomstdatum / wisseldag
U kunt ons ook altijd bellen +31-341-432995 Huiscode vel160
Uw geselecteerde periode
Er zijn geen beschikbare datums gevonden, neem contact met ons op.
Neem contact op
Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren
Woonkamer
Spelletjes Centrale verwarming DVD-speler Televisie Hi-fi stereo toren Boeken Kinderstoeltje Blueray speler Flatscreen
Keuken
Vaatwasser Koffieapparaat Waterkoker Afzuigkap 4 Pits/plaat kookstel Koelkast Koelvries combinatie Senseo Combimagnetron
Slaapkamer
Aantal slaapkamers met tweepersoonsbed: 1 Aantal kinderbedjes: 1 Aantal slaapkamers met 2 bedden: 2 Aantal slaapkamers: 3 Maximaal slaapgelegenheden: 6 Afmeting hoofdslaapkamer: 18
Badkamer
Bidet Föhn Douche & Toilet gecombineerd Aantal wastafels: 2 Aantal badkamers: 2 Ligbad Aantal douches: 2
Bekijk meer faciliteiten
8.4
Datum

indeling zithoek was anders dan op de foto.

Algemene indruk
8.0
Comfort
7.0
Ligging / accommodatie
9.0
Ontvangst
8.0
Prijs / kwaliteit
8.0
Schoon / Hygiene
8.0
Datum

Fijn huisje, mooi gelegen in bos, loopafstand van het dorpje. Hangmat mee!

Algemene indruk
9.0
Comfort
9.0
Ligging / accommodatie
9.0
Ontvangst
9.0
Prijs / kwaliteit
7.0
Schoon / Hygiene
9.0

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor de behandeling van de informatieaanvraag.