Kies een land
Nederland
Spanje
Duitsland
Tsjechie
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Zoek vakantiehuisje
Kies een land
Nederland
Spanje
Duitsland
Tsjechie
Kies een regio
Limburg
Achterhoek
Veluwe
Drenthe
Overijssel
Friesland
Noord Holland
Flevoland
Gelderland
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Speciale periode
Kerstmis 2018
Oud en Nieuw 2018
Pasen 2019
Hemelvaart 2019
Pinksteren 2019
Kerstmis 2019
Oud en Nieuw 2018
Opnieuw beginnen
Zoek op regio
Verfijn uw resultaten
Huisdieren
Internet
Prijsindicatie
-
Vakantiehuisjes in Gelderland

Vakantiehuisjes in Gelderland

Onze vakantiehuizen in Gelderland

Onze vakantiehuizen in Gelderland

Onze vakantiehuizen in Gelderland zijn ideaal voor actieve, maar ook voor rustige vakanties. Het Gelderse landschap biedt namelijk uitstekende kansen voor lange- en korte wandelingen, kanovaren, rondvaarten en historisch stedenbezoek. In Gelderland zijn enorm veel klompenpaden te vinden: deze variëren van 6 uur lang tot 3 uur wandelen, en je kunt deze net als de NS-wandeltochten vinden op het internet (of een toeristenpunt in de buurt van onze vakantiehuizen). Trek hier dus een ochtend of een hele dag voor uit: de klompenpaden brengen je langs prachtig oude boerderijen, door weilanden met schapen, over bospaden en langs typische historische molens waar nu nog steeds meel wordt gemaald. Voor natuurliefhebbers zijn onze vakantiehuizen in Gelderland een buitenkansje: vogelspotters en ander wildspotters kunnen hier goed uit de voeten. Na een lange wandeling of een kort uitstapje kunt u ontspannen in onze huizen met sauna en badkamers die van alle gemakken zijn voorzien.

De Trekpleisters
De trekpleisters van Gelderland en ons ideaal gelegen vakantiehuizen in dit prachtige gebied, zijn toch vooral de natuurgebieden. Gelderland biedt enorm veel in bossen, weilanden en ook oude steden. Gelderland is volgestopt met oude historische stadjes: denk aan Rekken, Winterwijk en Garderen. In Gelderland vind je op www.eenvakantiehuisje.nl 140 huizen, waarvan ze allemaal dichtbij of in deze historische dorpen en steden staan.
Onze vakantiehuizen

Al onze vakantiehuizen bieden de kans op een gevarieerde vakantie, van wandeltochten tot een bezoekje aan een historische stad zoals Buren of een grotere stad met oud centrum: Amersfoort. Ook voor het uitgaanspubliek is hier van alles te vinden, verschillende eettentjes en een grote hoeveelheid culinaire plekjes, zowel verstopte plekjes als de bekende sushiplekken (SushiToday en Sumo), alsook een enorme verscheidenheid aan culturele activiteiten: in Arnhem treden verschillende bekende bands op en is er ook vaak in het centrum veel te doen. In alle steden/dorpen in Gelderland vind je een toeristenpunt waar je aanvraag kunt doen op dit soort plekjes, maar ook op onze website kun je informatie opdoen.


Bezoek onze website
Op Eenvakantiehuisje.nl vindt je een handig overzicht van alle huizen in Gelderland: hoe worden onze vakantiehuizen in Gelderland beoordeeld en waar scoren ze het hoogst op? Je vindt een handige map en enorm veel informatie over aangelegen activiteiten, een kalender waarop je direct kunt kijken wanneer het huisje beschikbaar is en via de website valt direct te boeken. Ook kun je gemakkelijk een vraag stellen, waar wij snel op zullen reageren!