3 leuke uitjes tijdens je vakantie in Emst

Houd je van het bos? Dan is Emst, een knus dorp op de Veluwe, jouw ideale vakantiebestemming. Onze vakantiehuizen vind je in deze plaats gegarandeerd in het bos, maar dat is niet de enige reden wat het zo ideaal maakt. Er is namelijk ook genoeg te doen! Dit zijn drie leuke uitjes tijdens je vakantie in Emst.

Emst is een Veluws dorp dat valt onder de gemeente Epe en in de provincie Gelderland ligt. Emst wordt omringd door de prachtige natuur van de Veluwe. Een mooie fiets- of wandeltocht kun je hier dus altijd maken. Als je houdt van shoppen of lekker uit eten gaan, dan zijn er in de omliggende plaatsen als Epe en Vaassen genoeg mogelijkheden. Maar wat is er in Emst te doen? Dit zijn drie leuke uitjes.

1. Relaxen bij Wellnessresort de Veluwse Bron

Wist je dat de Veluwse Bron het grootste wellnessresort van Nederland is? Ja, echt! En dat is dus gewoon in Emst te vinden. Voor wie van wellness houdt, is het dus ideaal om vanuit je vakantiehuis op de fiets te stappen voor een dagje relaxen. Geniet onder andere van een Oosters badhuis, een gletsjergrot en een zwembad van natuursteen.

2. Spelen bij Heggies Speelschuur

Emst is een perfecte vakantielocatie voor het hele gezin. Ook voor de kleintjes zijn er genoeg mogelijkheden. Neem je kinderen of kleinkinderen zeker mee naar Heggies Speelschuur. Dit is een gezellige, knusse binnenspeeltuin met ook veel mogelijkheden om buiten te spelen. Als het regent, kunnen de kinderen lekker droog binnen spelen. Ideaal!

3. Zwemmen bij Recreatiegebied Kievitsveld

Recreatiegebied Kievitsveld stond ooit bekend als het ‘best bewaarde geheim van de Veluwe’, maar inmiddels is dit populaire gebied met meer en strand bij vele mensen geliefd. Zonaanbidders genieten op het strand, terwijl liefhebbers van water kunnen zwemmen, waterskiën of wakeboarden. Voor een leuk dagje weg hoef je in Emst in de zomer het dorp niet uit.

Klik hier voor een vakantiehuis in Emst