3 redenen om een vakantiehuis te boeken in september

Het is september! Dat betekent dat we langzaam afscheid nemen van de zomer en de herfst steeds dichterbij komt. Toch is september de ideale maand om een vakantiehuis te boeken op de Veluwe. Waarom? We geven je drie redenen. 

September is een maand die velen een somber gevoel geeft. De zomervakantie is voorbij, de zon laat zich minder vaak zien en het gewone leven begint weer. Toch is het niet alleen maar somber, want het boeken van een vakantie in deze maand biedt talloze voordelen. Dit zijn er drie. 

1. Nazomeren op de Veluwe

Goed nieuws! In september kunnen we - eindelijk - van lekkere temperaturen genieten. Het belooft nog vele dagen zonnig te worden. Dat maakt een vakantie in eigen land deze maand nog leuker. Terwijl iedereen weer aan het werk is, geniet jij vanaf je vakantiehuis van de zon of maak je je klaar voor een fijne wandel- of fietstocht. De heide staat volop in bloei, dus de Veluwe is ook nog eens prachtig. 

2. Goedkoper dan in het hoogseizoen

Veel mensen boeken hun vakantie in het hoogseizoen. Toch is het het waard om te wachten en vanaf september er even lekker tussenuit te gaan. De prijs voor het boeken van een vakantiehuis ligt dan vele malen lager. Als je van rust, natuur en stilte houdt, is dat een extra reden om nu je vakantie te boeken. Op veel vakantieparken is het heerlijk rustig. 

3. Nóg meer genieten van je vakantie

September begint, vakantiegevoel voorbij? Zeker niet. Uit onderzoek blijkt namelijk dat ons geluksgevoel het grootst is vóórdat we op vakantie gaan. Nieuwe plannen maken zorgt dus direct voor voorpret. En hoe heerlijk is het dat iedereen al vakantie heeft gehad en jij dit nog voor de boeg hebt? Geloof ons, je zult extra genieten van deze vakantie!

Klik hier voor onze last minutes