Breng de feestdagen door in een vakantiehuisje

Geen zin in decemberstress? Ga er tijdens de feestdagen tussenuit en geniet van de rust, ruimte en natuur op de Veluwe.

Hoe fijn is het om niets te moeten en even helemaal tot rust te komen. Kerst vieren kan immers overal. Of je er nu samen tussenuit wilt of met het hele gezin, in onze sfeervolle vakantiehuisjes worden de feestdagen pas écht een feestje.

Geniet midden in de natuur
Door de feestdagen te vieren in één van onze vakantiehuisjes op de Veluwe, ben je verzekerd van een knusse, gezellige kerst. Als natuurliefhebber zit je hier goed, want bijna al onze huisjes zijn midden in de natuur te vinden. Je stapt bovendien zo het bos in om een frisse neus te halen, lange wandeling te maken of sportieve fietstocht te maken. Niet alleen heeft de natuur iets magisch tijdens de feestdagen, tijd in de natuur doorbrengen is ook hartstikke gezond. Uit onderzoek blijkt dat een natuurlijke omgeving stress vermindert en je creatiever maakt. Zo kun je er na de feestdagen weer vol tegenaan.

Steden in kerstsfeer
Kijken naar fonkelende lichtjes onder het genot van een warme chocolademelk op een verwarmd terras. Klinkt heerlijk, toch? In december zijn veel steden op hun mooist. Ideaal dus om je verblijf in een vakantiehuisje te combineren met het bezoeken van een gezellige stad en de laatste kerstinkopen te doen. Ga er zeker op uit in Apeldoorn, Harderwijk of Hattem.

Luxe, ruimte en comfort in elk vakantiehuisje
Na het boeken van een weekend naar een van de mooiste gebieden die Nederland rijk is, kan de voorpret al beginnen. Even uit de dagelijkse sleur van werken, huishouden en andere verplichte bezigheden, maken de feestdagen een stuk prettiger. In onze vakantiehuisjes kun je rekenen op luxe, ruimte en comfort. Bekijk hier al onze last minutes en wacht niet te lang.

Fijne feestdagen!