Breng de winter door in een knus vakantiehuisje

Sneeuw, vorst en flink de kachel aan: de meteorologische winter is begonnen. In onze knusse vakantiehuisjes geniet je van al het moois dat de winter te bieden heeft. Prachtige landschappen, luxe in uw eigen vakantiehuis en vooral: rust.

Het grote voordeel van het huren van een vakantiehuisje in de winter is de rust. De winter is de tijd van veel binnen zijn, de drukke decembermaand en donkere dagen. In onze vakantiehuisjes midden in de natuur ontkom je aan de drukte. Ook de natuur komt in de winter tot rust. Het heeft iets magisch om in pure stilte een lange wandeling te maken op de prachtige Veluwe of te fietsen door waterprovincie Friesland. En er is nog zo veel natuurschoon te ontdekken.

Het comfort van een vakantiehuis in de winter
Comfortabele bedden, een prima badkamer en een goed uitgeruste keuken: ook in de winter kom je in onze vakantiehuisjes nooit iets te kort. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien. Met een beetje geluk huur je een vakantiehuis met bijzondere extra’s zoals een privé sauna of spa. Niets is fijner om na een wandeling in de winterkou, op te warmen in warm water of te ontspannen in de sauna.

Een vakantiehuis in winterse sferen
De winter is ook de tijd van warme chocolademelk, heerlijk eten en gezelligheid. In onze vakantiehuizen geven we het gevoel van thuis zijn. De huisjes hebben altijd een smaakvolle en complete inrichting, met oog voor detail. Een midweek met zijn tweetjes in een luxe appartement, een gezellig weekend met vrienden in een groepshuis of een lange vakantie met het hele gezin in een vrijstaand vakantiehuis. Ontdek de mogelijkheden en boek een vakantiehuisje in de winter.