De drie leukste groepsaccommodaties op de Veluwe

Niets is gezelliger dan een vakantie met een grote groep vrienden of de hele familie. Maar nog belangrijker is een geschikt vakantiehuis. Onze groepsaccommodaties op de Veluwe zijn van alle gemakken voorzien. De drie leukste hebben we voor je op een rij gezet.

1. Luxe vakantievilla in Lunteren
Vind je luxe belangrijk? Dan zal onze villa op landgoed de Scheleberg in Lunteren ongetwijfeld goed bevallen. Met acht personen geniet je hier optimaal. De villa is voorzien van een gezellig ingerichte woonkamer met openhaard en openslaande deuren naar het terras. Er zijn vier slaapkamers en zelfs twee badkamers. Pluspunt: je kunt hier genieten in de privé spa en een Finse kota sauna. Ideaal dus als je houdt van rust, comfort en ruimte. En niet te vergeten: de villa ligt prachtig natuurrijk gelegen op de Veluwe.

2. Groot familiehuis in Rekken
In deze fraaie groepsaccommodatie hoeft niemand zich te vervelen. Dit familiehuis is te vinden in Rekken, heeft vijf slaapkamers en is geschikt voor twaalf personen. De omgeving is prachtig: bosrijk en rustig aan een stromend visrijk beekje (de Ramsbeek) en aan het einde van een doodlopende weg. De kids kunnen zich vermaken in de grote tuin of op de trampoline. Binnen kom je tot rust in de heerlijke saunaruimte. Wie er met de fiets op uit wil, kan rekenen op mooie routes langs weiden, boerderijen en leuke kleine dorpjes.

3. Vakantieboerderij nabij Ermelo
Deze stijlvolle en comfortabele vakantieboerderij nabij Ermelo voor maximaal acht personen, bevindt zich op een rustig gelegen en bosrijk vakantiepark in het hart van de Veluwe. De extra pluspunten zijn de bijbehorende infraroodsauna en de badkamer met stoomdouche. Door de eikenhouten balken, boerendeuren, het rietgedekt dak en de leistenen drempels ademt de boerderij een authentieke sfeer. Onze gasten roemen deze vakantieboerderij voor de mooie en luxe inrichting en de ruimte.

Benieuwd naar al onze groepsaccomodaties? Die vind je hier.