De drie leukste vakantiehuisjes op de Veluwe in de winter

Een vakantiehuis op de Veluwe is de ideale uitvalsbasis voor je vakantie in de winter. Na een frisse wandeling in de natuur, fietstocht of bezoek aan de leukste steden in de buurt, is er niets fijner dan opwarmen bij de open haard of in de sauna. Ook in de winter zijn onze vakantiehuisjes van alle gemakken voorzien. Dit zijn de drie leukste vakantiehuisjes tijdens het winterseizoen.


1 Villa in Garderen met spa en sauna
Deze prachtige villa in Garden is het perfecte vakantiehuis voor liefhebbers van ruimte, luxe en natuur. Hier bevind je je in een oase van rust. Het vakantiehuis ligt op een unieke locatie midden in de natuur. In de winter geniet je hier optimaal in de privé spa of sauna. De villa is geschikt voor zes personen en beschikt over twee slaapkamers. Maak het ’s avonds gezellig rond de open haard of de vuurkorf buiten die je kun stoken met hout uit eigen bos. Altijd al een wild zwijn willen zien? Elke avond verschijnen deze dieren bij de voerplek. Een bijzonder gezicht! Slaap de volgende ochtend zo lang uit als je wilt, buren heb je namelijk niet. En geniet van een kakelvers eitje van eigen kippen tijdens het ontbijt.

2 Boshuisje in Emst met houtkachel op de veranda
Op een klein rustig vakantiepark vind je dit prachtige huisje  midden in de bossen in Emst. De Veluwe is letterlijk je achtertuin. Binnen een paar minuten sta je in het bos met eindeloze wandelpaden en fietsroutes. Op de overdekte veranda kun je tot laat in de avond je eigen houtkachel stoken. Knus en gezellig! Dit vakantiehuisje is geschikt voor vier personen en heeft twee slaapkamers. Ideaal voor rustzoekers, maar wel op afstand van De Veluwse Bron, pittoreske dorpjes als Vierhouten en Elspeet en de Apenheul. Gasten beoordelen dit boshuisje met een 9, vanwege de prachtige locatie, de rust en de sfeer.

3 Romantisch Veluws boerderijtje
Ideaal voor een vakantie met het hele gezin of een groep vrienden: het Veluws boerderijtje in Ermelo. Gelegen in een prachtige bosrijke omgeving geniet je vanuit je miniboerderij van al het natuurschoon om je heen. Laat je verassen door nieuwsgierige eekhoorntjes en vogels die rijkelijk aanwezig zijn. Het Veluws boerderijtje is van alle gemakken voorzien, heeft drie slaapkamers en biedt in totaal zes slaapplekken. Eén van de slaapkamers bestaat uit een bedstede. Gasten roemen dit vakantiehuis vanwege de prachtige omgeving, de sfeervolle inrichting en het ultieme vakantiegevoel.

Wist je dat bijna al onze vakantiehuisjes op de Veluwe aan de rand of zelfs midden in de natuur te vinden zijn? Ideaal om uren te kunnen wandelen, fietsen of tot rust te komen in de prachtige groene tuinen. Bekijk ons grote aanbod vakantiehuisjes, voor gezinnen, stelletjes en groepen, om te kunnen genieten van rust en natuur.