De leukste Veluwse vakantiehuisjes in de herfst

De herfst is misschien wel het mooiste seizoen van het jaar. Geniet van al het natuurschoon om je heen vanuit één van onze unieke vakantiehuisjes op de Veluwe. De leukste huisjes hebben we op een rij gezet.

1. Boshuisje in Emst met houtkachel op de veranda
Op een klein rustig vakantiepark vind je dit prachtige huisje midden in de bossen in Emst. De Veluwe is letterlijk je achtertuin. Binnen een paar minuten sta je in het bos met eindeloze wandelpaden en fietsroutes. Op de overdekte veranda kun je tot laat in de avond je eigen houtkachel stoken. Knus en gezellig! Dit vakantiehuisje is geschikt voor vier personen en heeft twee slaapkamers. Ideaal voor rustzoekers, maar wel op afstand van De Veluwse Bron, pittoreske dorpjes als Vierhouten en Elspeet en de Apenheul.

2. Nieuw gebouwde hooiberg in Spankeren
Uniek in Nederland! In deze nieuw gebouwde hooiberg in het Veluwse Spankeren voelt het alsof je even terug gaat in de tijd. Er zijn drie slaapkamers en je kunt hier slapen met zes personen. Sla de openslaande tuindeuren open en geniet direct van het buitenleven en het mooie uitzicht! Een prachtige omgeving in de herfst.

3. Vakantiehuis met sauna in Nunspeet
Onze gasten geven dit grote vakantiehuis voor tien personen een dikke 9 en dat is niet voor niets! Dit luxe vakantiehuis op de grens van Nunspeet en Doornspijk, is echt van alle gemakken voorzien. Vijf slaapkamers, een lig/bubbelbad, een luxe keuken en een enorme tuin. Ontspannen doe je in je eigen privésauna en de Veluwe is je achtertuin. Wat wil een mens nog meer?