Dit waren de populairste vakantiehuisjes op de Veluwe in 2020

Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht, is het tijd om terug te blikken. Welke vakantiehuisjes op de Veluwe waren in 2020 het meest geliefd bij onze gasten? Dit is onze top drie.

Ook in 2020 mochten we weer talloze gasten verwelkomen in onze door natuur omringde vakantiehuizen op de Veluwe. De vakantiehuisjes werden afgelopen jaar massaal geboekt. Van groepsaccommodaties, huisdiervriendelijke vakantiehuisjes tot huisjes voor vier personen. Maar welke vakantiehuizen waren het meest populair? Laat je verrassen door onze top drie.

1. Vakantiehuis voor 4 personen in Voorthuizen

Dit mooie vakantiehuis met veranda voor vier personen in Voorthuizen werd afgelopen jaar veel geboekt. Onze gasten roemen dit vakantiehuis vanwege de prachtige en centrale ligging, de mooie inrichting, de rust en de hoeveelheid ruimte. Kortom: het is de perfecte locatie voor een zorgeloze vakantie.

2. Boshuisje voor 2 personen in Emst op de Veluwe

Nog nooit geslapen in een boshuisje? Volgens onze gasten is dat zeker de moeite waard. Dit knusse vakantiehuis voor twee personen ligt midden in natuur. De Veluwe is hier letterlijk je achtertuin. Het boshuisje werd afgelopen jaar weer massaal geboekt. En zelfs voor 2021 is dit vakantiehuis al meerdere keren geboekt. De reviews liegen er dan ook niet om: dit huisje scoort gemiddeld een 9! 

3. Familiehuis voor 17 personen in Uddel

Het meest geboekt door grote groepen: dit fantastische familiehuis in het Veluwse Uddel. Met maximaal zeventien personen kun je hier een geweldige tijd beleven. Dat deden onze gasten afgelopen jaar dan ook graag. Ook het park waarop het vakantiehuis te vinden is, viel goed in de smaak. Jong en oud kunnen zich hier goed vermaken. Het park beschikt over twee verwarmde (openlucht) zwembaden, een grote speeltuin met speelveld en een hertenkamp. 

Benieuwd naar al onze vakantiehuizen? Klik hier