Dit zijn de leukste vakantiehuisjes voor de zomervakantie

Is het al zomer? De meesten van ons kunnen niet wachten tot de ‘grote’ vakantie voor de deur staat. Misschien heb je nog geen concrete plannen, maar wil je er toch even lekker een week tussenuit. Boek daarom een vakantiehuisje op de Veluwe. We hebben de leukste huisjes voor je op een rij gezet.

Met vrienden, het hele gezin of toch lekker samen? Voor een onbezorgde vakantie in eigen land zit je op de Veluwe altijd goed. Onze vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien, waardoor jij alleen maar hoeft te doen waarvoor je gekomen bent: vakantie vieren! Om het je iets makkelijker te maken, hebben we de leukste vakantiehuisjes voor de zomer op een rij gezet. Maar: wees er snel bij, want voor je het weet is jouw ideale vakantiehuis al bezet.

1. Vakantiebungalow in Voorthuizen

Deze prachtige vakantiebungalow in het Veluwse Voorthuizen, valt zeer goed in de smeek. Deze bungalow wordt door onze gasten beoordeeld met een 9,3! En dat is niet voor niks, want met 2 tot 4 personen geniet je hier in je eigen tuin direct aan het water. Een groot pluspunt: er is een airco. Laat de zomer maar komen!

2. Luxe vakantiehuis in Wenum-Wiesel

Een topper in ons aanbod en door onze gasten beoordeeld met een 8,5! Op dit kleinschalige en gastvrije wellness park op de Veluwe kom je werkelijk waar niets tekort. Bij je luxe vakantiehuis geniet je met maximaal 4 personen van de privé spa en tuin en op het park vind je nog veel meer mogelijkheden om te ontspannen. Zin in verkoeling? Neem een duik in het zwembad!

3. Knusse houten chalet in Wissel

Wil je er samen uit met z’n tweetjes? Dan is deze schitterend houten chalet, ontworpen en vervaardigd met het oog op duurzaamheid en een comfortabele, gezonde leefomgeving, de perfecte keuze. Er zijn sfeervolle meubels en een ruime, intieme tuin met wel 3 zitjes. De slaapkamer is ruim en netjes ingericht.