Een groepsaccommodatie in Rekken huren

Bent u op zoek naar een mooie groepsaccommodatie in Rekken? Wat dacht u van een luxe familiehuis voor 12 personen. Deze bevindt zich in een sfeervolle boerderij. Het huis heeft een complete en sfeervolle inrichting. Of wilt u liever een luxe groepsaccommodatie voor 20 personen met tien slaapkamers, een enorme woonkamer en tien badkamers? Voor een iets kleinere groep tot maximaal 12 personen is er ook nog een riant vakantiehuis met 4 slaapkamers en twee badkamers.

Rekken ligt in het uiterste oosten van ons land, tussen Doetinchem en Enschede aan de Duitse grens. U bent hier in de achterhoek. Rekken is een oud dorp dat al in de 13e eeuw in een document wordt genoemd. Als u een groepsaccommodatie in Rekken heeft gehuurd zult u zich met de groep niet snel vervelen.

Zeker doen in Rekken

Als u een groepsaccommodatie huurt in de buurt van Rekken, kunt u van alles ondernemen. Wij zetten twee ideeën op een rij:

1 Krosewicker Grenzwald bezoeken
Ten zuiden van het dorp Rekken ligt, voor een deel in Nederland maar grotendeels in Duitsland, het natuurgebied Krosewicker Grenzwald. Het is een klein natuurgebied waar u heerlijk kunt wandelen. Unieke voor het Grenzwald zijn de stilstaande water, die in Duitsland bedreigd zijn. In het gebied komen allerlei zeldzame en kwetsbare planen en dieren voor.

2 Speeltuin Megapret
Deze binnen- en buitenspeeltuin is het leukste familiespeelpark van de Achterhoek. In een landelijke omgeving bij het dorpje Lievelde zullen alle kinderen tot 12 jaar genieten van een heerlijk dagje uit. Er is een binnenspeeltuin van maar liefst 1500 m2 en buiten is er nog eens 20.000 m2 om te rennen en te spelen. Daarnaast is er nog Waterpret, een park met fonteinen, beweegbare spuitkanonnen waarmee de kinderen elkaar nat kunnen spuiten!

Kies uw groepshuis in Rekken

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete groepsaccommodatie in Rekken selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze groepshuizen in Rekken zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Bekijk snel naar onze groepshuizen in Rekken of kies uit al onze groepshuizen in de Achterhoek.