Een groepsaccommodatie in Winterswijk huren

Bent u op zoek naar een mooie groepsaccommodatie in Winterswijk? Wat dacht u van een luxe 5 sterren vakantieboerderij in het mooie oostelijk deel van Gelderland?

Tussen Winterswijk en Zwolle ligt dit fraaie groepsverblijf voor 16 personen, direct aan de rand van natuurgebied De Leemputten. Het is een ideale plek voor familieweekenden, reünies of een gezellig uitje met vrienden. De boerderij heeft 5 ruime slaapkamers waaronder een kamer die is aangepast voor minder validen. De woonkamer heeft een oppervlakte van 70 m2, dus ook hier zult u elkaar niet snel in de weg lopen. 

En wat dacht van een privé saunaruimte en een eigen recreatieruimte met o.a. een poolbiljart, voetbalspel en dartbord.

Buiten houdt de verbazing bij dit luxe groepsverblijf niet op. U beschikt over een heerlijke tuin met terrassen. Op slechts 200 meter van het huis ligt een grote privé-vijver waar u ook in kunt vissen.

Zeker doen in Winterswijk

Als u een groepsaccommodatie huurt in de buurt van Winterswijk kunt u van alles ondernemen. Natuurlijk kunt u heerlijk wandelen en fietsen in de omliggende natuur, maar u kunt ook een aantal bijzondere activiteiten ondernemen. Wij zetten deze graag op een rij:

1 Kartbaan Winterswijk
Bij deze indoor kartbaan hoeft het niet alleen bij karten te blijven. U kunt er ook lasergamen, bowlen, paintballen en glow-golfen. Of voel de spanning in de exclusieve 6D Bioscoop! Kartbaan Winterswijk is een prima plek als u met uw familie, vrienden of collega’s een leuk uitstapje wilt ondernemen.

2 Zwembad Jaspers
Dit gezellige familiezwembad ligt in Winterswijk en heeft een wedstrijd bad, recreatie bad, peuterbad, whirlpool, glijbaan, stroomversnelling en een Turks stoombad. Na het zwemmen kunt u nog wat drinken in het horecagedeelte.

3 Wat drinken in Zwolle
Hanzestad Zwolle heeft een historische centrum met oude grachten. De Hanze pakhuizen en statige gevelpanden tonen de oorsprong van de welvaart van deze stad. Slenter op de eeuwenoude pleinen en ontdek kleine intieme barretjes, moderne pop-up restaurants, biologische lunchrooms en supergezonde juice-bars.

Kies uw groepshuis in Winterswijk

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete groepsaccommodatie in Winterswijk selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze groepshuizen in Winterswijk zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Bekijk snel naar onze vakantiehuizen in Winterswijk of kies uit al onze groepshuizen in Gelderland.