Een huisje huren in Biddinghuizen

Biddinghuizen ligt in Flevoland en is een dorp in de gemeente Dronten. Het dorp Biddinghuizen, met zo’n 6000 inwoners, ligt op fietsafstand van het Veluwemeer. Dit randmeer van het IJsselmeer is dé perfecte reden voor het huren van een vakantiehuis in of rond Biddinghuizen. Bootje huren, lekker zwemmen of genieten langs de oever van het water. Zo hoort vakantie te zijn!

Zeker doen in Biddinghuizen

Als u een vakantiehuis huurt in de buurt van Biddinghuizen kunt u in de omgeving op de fiets, wandelend of met de boot genieten van de prachtige natuur in de omgeving van het dorp. Tijdens een verblijf in Biddinghuizen kunt u vanuit uw vakantiewoning veel leuke uitstapjes in de omgeving ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Biddinghuizen een huisje huurt.

1 Gillen!
Net buiten Biddinghuizen ligt het meest spectaculaire attractiepark van ons land. Een moment verveling is onmogelijk bij Walibi Flevo. Probeer alle attracties en geweldige achtbanen uit!

2 Het bos in
Net even ten noorden van Harderwijk en op fietsafstand van Biddinghuizen ligt het Harderbos. Geniet van de vrije natuur. Voor kinderen zijn er speciale wandelroutes.

3 Schaatsen
Of het vriest of niet, bij Flevonice kunt u altijd heerlijk buiten schaatsen op een baan van 400 meter. In het Ice funpark kunnen de kinderen zich nog even echt winters vermaken!

Kies een vakantiehuis in Biddinghuizen

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning rond Biddinghuizen selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Biddinghuizen zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Biddinghuizen of kies uit ons hele aanbod van vakantiehuizen aan het Veluwemeer