Een vakantiehuis huren aan het water

Nederland is een waterland. Vrijwel geen ander land op aarde heeft zoveel sloten, vaarten, meren, vijvers en beekjes. En dan hebben we het nog niet eens over de Noordzee, de Waddenzee en de honderden openlucht- en overdekte zwembaden die in ons land te vinden zijn. Logisch dat u – als u een vakantiehuis huurt – ook in de buurt van het water wilt zitten. Dus dan kiest u voor een vakantiehuisje aan het water.

Water van hoge kwaliteit

De kwaliteit van het natuurwater in Nederland wordt zeer regelmatig gecontroleerd. Meer dan 95 procent van het al het natuurwater in ons land voldoet aan de strenge normen van de keurmeesters. Helemaal veilig om in te zwemmen dus!

Van zwemmen wordt u slank

Zwemmen in natuurwater is tijdens een warme zomerdag echt heerlijk. Het frisse water is goed voor uw gezondheid. Door in fris water te zwemmen moet uw lichaam zijn best doen om op temperatuur te blijven. Hiervoor worden calorieen verbrandt zodat u al zwemmend afvalt! Zwemmen in natuurwater geeft bovendien een echte energieboost zodat u er weer een vakantiedag lang tegenaan kunt!

Huur een vakantiehuis aan het water

Stelt u zich eens voor. Na het opstaan stapt u uw zonovergoten terras op en u neemt direct een duik in het water. Dat kan als u een vakantiehuis huurt aan het water. Op onze site kiest u uit de leukste vakantiehuizen aan het water gelegen. Sorteer de huizen op prijs, grootte en beoordeling en kies uw favoriete vakantiehuis aan het water.