Een vakantiehuis huren in Putten

Putten ligt precies op de grens van de Veluwe en de Gelderse vallei. Het is een plaats met ruim 20.000 inwoners en heeft een gevarieerd aanbod van winkels en horeca met een grote weekmarkt op woensdag. Natuurlijk is de natuur rond Putten de reden dat hier al tientallen jaren heel veel toeristen hun vakantie doorbrengen. Dit is dan ook de ideale plek om een vakantiehuis te huren als u wilt genieten van Gelderland en de Veluwe.

Zeker doen in Putten

Als u een vakantiehuis huurt in de buurt van Putten kunt u in de omgeving op de fiets of wandelend genieten van de prachtige natuur in de omgeving van het dorp. Tijdens een verblijf in Putten kunt u vanuit uw vakantiewoning veel leuke uitstapjes in de omgeving ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Putten een huisje huurt.

1 Baantjes trekken
Bosbad Putten aan de Zuiderveldweg in Putten is meer dan een zwembad. Het is een zwemoase die garant staat voor urenlang waterplezier. Neem een duik in het subtropische zwembad of geniet van het verwarmde buitenbad. Bosbad Putten heeft ook een grote ligweide met terras.

2 Vroeger op de boerderij
Wilt u weten hoe het leven er vroeger op een Veluwse boerderij aan toe ging? Dan moet u zeker een kijkje nemen bij de Mariahoeve aan de Kiefveldersteeg in Putten. Tijdens de rondleiding gaat u 100 jaar terug in de tijd.

3 Schapen!
De schaapskooi aan de Postweg bij Ermelo is de grootste van Nederland. Elke dag wandelt de herder met de kudde van zo’n 400 schapen over de heide. Als u tussen 15.00 en 16.00 uur bij de schaapskooi wacht ziet u de schapen terugkomen. Een magnifiek gezicht!

Kies een vakantiehuis in Putten

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning rond Putten selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Putten zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Putten of kies uit ons hele aanbod van vakantiehuizen in Gelderland