Een vakantiehuis huren in Wezep

Wezep ligt aan de noordelijke rand van de Veluwe en is omringd door de prachtige natuur van dit deel van Nederland. Vanuit het centrum wandelt u direct de uitgestrekte Wezepse Hei op. Als u een vakantiehuis in Wezep huurt, bent u verzekerd van een vakantie in een heerlijke omgeving.

Zeker doen in Wezep

Als u een vakantiehuis huurt in de buurt van Wezep kunt u in de omgeving op de fiets of wandelend genieten van de prachtige natuur in de omgeving van het dorp. Tijdens een verblijf in Wezep kunt u vanuit uw vakantiewoning veel leuke uitstapjes in de omgeving ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Wezep een huisje huurt.

1 Zwemmen in De Veldkamp
De Veldkamp is een groot binnenzwembad met meerdere baden. De watertemperatuur wordt constant op zo’n 30 graden gehouden zodat u heerlijk kunt ronddobberen. Het bad is voorzien van massagestralen en heeft een bubbelbad.

2 De hei op
In het centrum van Wezep start een mooie wandeling van zo’n 14 kilometer. Een paar minuten na de start wandelt u als door een fraai bosgebied dat overgaat in de uitgestrekte Wezepse Heide. Afwisseling genoeg dus met deze mooie wandeling! De hele routebeschrijving kunt u hier downloaden. https://www.wandelzoekpagina.nl/groene_wissels/toon.php?nummer=11173

3 Bak ze bruin
In Hattem, zo’n 5 kilometer van Wezep, vindt u het pittoreske vestingstadje Hattem. Hier bevindt zich het grootste Bakkerijmuseum van Nederland. In drie prachtige monumentale panden, met elkaar verbonden door een tunnel onder de straat, leert u de rijke geschiedenis van het bakken van brood en banket kennen. Ook erg leuk voor kinderen!

Kies een vakantiehuis in Wezep

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning rond Wezep selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Wezep zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Wezep of kies uit ons hele aanbod van vakantiehuizen in Gelderland