Kies een land
Nederland
Spanje
Duitsland
Tsjechie
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen

Een vakantiehuis huren in Wezep

29 juli 2017

Wezep ligt aan de noordelijke rand van de Veluwe en is omringd door de prachtige natuur van dit deel van Nederland. Vanuit het centrum wandelt u direct de uitgestrekte Wezepse Hei op. Als u een vakantiehuis in Wezep huurt, bent u verzekerd van een vakantie in een heerlijke omgeving.

Zeker doen in Wezep

Als u een vakantiehuis huurt in de buurt van Wezep kunt u in de omgeving op de fiets of wandelend genieten van de prachtige natuur in de omgeving van het dorp. Tijdens een verblijf in Wezep kunt u vanuit uw vakantiewoning veel leuke uitstapjes in de omgeving ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Wezep een huisje huurt.

1 Zwemmen in De Veldkamp
De Veldkamp is een groot binnenzwembad met meerdere baden. De watertemperatuur wordt constant op zo’n 30 graden gehouden zodat u heerlijk kunt ronddobberen. Het bad is voorzien van massagestralen en heeft een bubbelbad.

2 De hei op
In het centrum van Wezep start een mooie wandeling van zo’n 14 kilometer. Een paar minuten na de start wandelt u als door een fraai bosgebied dat overgaat in de uitgestrekte Wezepse Heide. Afwisseling genoeg dus met deze mooie wandeling! De hele routebeschrijving kunt u hier downloaden. https://www.wandelzoekpagina.nl/groene_wissels/toon.php?nummer=11173

3 Bak ze bruin
In Hattem, zo’n 5 kilometer van Wezep, vindt u het pittoreske vestingstadje Hattem. Hier bevindt zich het grootste Bakkerijmuseum van Nederland. In drie prachtige monumentale panden, met elkaar verbonden door een tunnel onder de straat, leert u de rijke geschiedenis van het bakken van brood en banket kennen. Ook erg leuk voor kinderen!

Kies een vakantiehuis in Wezep

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning rond Wezep selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Wezep zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Wezep of kies uit ons hele aanbod van vakantiehuizen in Gelderland