Een vakantiehuisje in Lunteren huren

Lunteren ligt tussen Barneveld en Ede, aan de westrand van de Veluwe. Wilt u een vakantiehuisje in- of rond Lunteren huren? Dan bent u bij eenvakantiehuisje.nl aan het juiste adres. Wij verhuren de leukste vakantiehuizen en vakantiewoningen rond Lunteren. U zult genieten van uw verblijf in uw eigen huisje, bungalow of chalet in de omgeving van Lunteren.

Genieten in Lunteren

Als u een vakantiehuis huurt in de omgeving van Lunteren kunt u in de omgeving natuurlijk heerlijk wandelen en fietsen. Het is genieten om na een dag genieten in de natuur terug te komen in uw huisje in Lunteren en dan met elkaar op het terras of rond de open haard nog even gezellig een drankje te drinken.

Maar tijdens een verblijf in Lunteren kunt u vanuit uw huisje ook een aantal leuke uitstapje ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Lunteren in een huisje verblijft.

Zeker doen in Lunteren

1 Uitkijktoren De Koepel
Deze uitzichttoren staat in het Lunterse Buurtbos, op ongeveer 25 minuten lopen vanaf het NS station van Lunteren. De toren zelf is 22 meter hoog en in 1913 gebouwd. Van april tot oktober kunt u de toren dagelijks (met uitzondering van maandag) beklimmen en vanaf de bovenste verdieping genieten van een uniek uitzicht op de omgeving.

2 Midden van Nederland
De Lunterse Goudsberg staat bekend als het geografische hart van Nederland. Het is een gebied met een rijke geschiedenis en unieke natuur. Actief stuifzandgebied wordt afgewisseld door heide, middeleeuwse en dicht bos. In het bezoekerscentrum leert u alles over dit gebied en de ‘schatten’di u tijdens uw wandeling kunt ontdekken.

3 Sauna en Beauty De Veluwe
Gaat u graag naar de sauna, maar bent u geen fan van de enorme saunacomplexen die in Nederland te vinden zijn? Dan is deze sauna ideaal voor u. De sauna is niet modern maar heeft vriendelijk personeel, een goede kaart en niet te vergeten… prima sauna voorzieningen voor een redelijke prijs.

Huur uw vakantiehuisje in Lunteren

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiehuisje in Lunteren selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuisjes in Lunteren zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Bekijk snel naar onze vakantiehuizen in Lunteren of kies uit al onze vakantiehuizen in Gelderland.