Een vakantiehuisje in Didam huren

Didam is een gezellig dorpje in de regio Montferland in het uiterste oosten van de provincie Gelderland. Montferland is groen, afwisselend en volop historie. Kleine dorpjes liggen verscholen tussen de heuvels, bossen en akkerland. Ga op ontdekkingstocht door Montferland en geniet van de bijzondere uitkijkjes. Als u een vakantiehuis in Didam huurt, viert u vakantie in een heerlijk groene omgeving. Maar ook mooie steden als Arnhem en Doetinchem liggen om de hoek.

Zeker doen in Didam

Als u een vakantiehuis huurt in de buurt van Didam kunt u in de omgeving op de fiets of wandelend genieten van de prachtige natuur in de omgeving van het dorp. Tijdens een verblijf in Didam kunt u vanuit uw vakantiewoning veel leuke uitstapjes in de omgeving ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Didam in een vakantiewoning verblijft.

1 Kasteel Huis Bergh
Als u een een bezoek brengt aan het stadje ’s-Heerenberg, op 15 kilometer van Didam, is het middeleeuwse kasteel Huis Bergh niet te missen. Het eeuwenoude kasteel is omgeven door een gracht en half omsloten door een oude vestigingswal. De bouwgeschiedenis gaat terug tot de 13e eeuw. De belangrijkste thans nog bestaande delen dateren uit de 14e, 15e en 17e eeuw. Maak een rondleiding en waan uzelf terug in de tijd.

2 Grutterij-Molen De Hoop
Minder dan 5 kilometer ten zuiden van Didam vindt u deze molen uit 1950. U kunt de molen bezoeken of een kijkje nemen in de Grutterij. Hier kunt u terecht voor een ruim assortiment melen, bakmixen, bak-benodigdheden en mooie geschenkartikelen.

3 Bezoekje aan Duitsland
Net over de grens, op 17 kilomter van Didam ligt het plaatsje Kleve. Bezoek hier de Zwanenburcht, de belangrijkste bezienswaardigheid van de dit gezellige stadje. De burcht is toegankelijk voor publiek en herbergt een klein geologisch museum. Van boven biedt zich een heerlijke panorama blik over Kleve en omstreken aan de Nederrijn.

Kies een vakantiehuis in Didam

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning rond Didam selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Didam zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Didam of kies uit ons hele aanbod van particuliere vakantiehuizen in Gelderland