Een vakantiehuisje in Emst huren

Emst ligt aan de rand van Kroondomein Het Loo op de Veluwe en is aan het eind van de 17e eeuw ontstaan. Emst is een echte vakantieplaats. Er zijn veel vakantiehuizen in Emst en ook een aantal campings. Veel mensen brengen een bezoek aan het nabijgelegen Kröller-Müller Museum of gaan een dagje fietsen op het Park De Hoge Veluwe. U kunt ook heerlijke wandelen en fietsen in het nabijgelegen Gortelse bos en Vierhouterbos.

Wij geven u graag drie tips voor uitstapjes als u hier een vakantiehuisje in Emst huurt.

Zeker doen in de omgeving van Emst

1 Kroondomein bezoeken
Kroondomein Het Loo is een koninklijk landgoed van 10.500 ha. Oorspronkelijk bestond de kern uit slot Het Oude Loo en Paleis Het Loo. Beide worden omringd door het Paleispark en de Koninklijke Houtvesterij met uitgestrekte bossen en heidevelden. Het Paleispark is het park rondom slot Het Oude Loo en ligt tegen Paleis Het Loo aan.

2 Gezinspark ‘t Smallert
Aan de Smallertweg in Emst ligt dit bijzondere gezinspark. Op het terrein vindt u onder meer een forellenkwekerij, visvijvers, speelpark, een kaarsenmakerij en een restaurant met een mooi terras.

3 Kasteel Cannenburgh
Zo’n 4 km ten zuiden van Emst ligt het 16de eeuwse Kasteel Cannenburch. Het ademt de sfeer van eeuwen gelegen. De vertrekken zijn in bewoonde sfeer ingericht met een belangrijke collectie meubels, porselein en schilderijen.

Kies een vakantiehuisje in Emst

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiehuisje in Emst selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Norg zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.