Een vakantiehuisje in Nunspeet huren

Wilt u een vakantiehuisje huren in Nunspeet? U heeft groot gelijk! Nunspeet is een prachtige plaats op de Veluwe, die ligt aan de rand van het Veluwemeer en het Veluwemassief. Naast de overweldigende natuur is Nunspeet zelf ook de moeite van een bezoek waard!

Zeker doen in Nunspeet

Als u een vakantiehuisje huurt in Nunspeet kunt u heerlijk fietsen en wandelen door de natuur en de Veluwe goed leren kennen.

Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Nunspeet een huisje huurt.

1 Bezoekerscentrum Nunspeet
In Bezoekerscentrum Nunspeet vindt u een uitgebreide expositie over het ontstaan van de natuur en het landschap van de Veluwe. Buiten starten diverse fraaie wandelroutes waaronder een route over een verhard pad, dwars door het bos.

2 Noord-Veluws Museum
Dit museum in Nunspeet biedt een podium aan kunstenaars, die vanaf 1885 op de noordelijke Veluwe kwamen wonen en werken. Kunstenaars uit de randstad zochten aan het eind van de 19e eeuw inspiratie in en om Nunspeet en Elspeet. Daar vormde zich een echte kunstenaarskolonie. Uiteindelijk hebben meer dan honderd beeldende kunstenaars tussen 1880 en 1950 in de omgeving van Nunspeet gewerkt. Een deel van hun werk ziet u in dit museum terug.

3 Toeristisch treintje
Van mei tot eind september rijdt op dinsdag, donderdag en zaterdag een elektrische trein door Nunspeet. Deze brengt u naar verschillende toeristische bezienswaardigheden. Het startpunt is het bezoekerscentrum. Vanaf 10.00 uur kunt u daar zonder te betalen instappen. Om 15.00 uur start de laatste volledige ronde.

Kies een vakantiehuis in Nunspeet

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning in Nunspeet selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Nunspeet zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet!