Een vakantiehuisje in Winterswijk huren

Wilt u een vakantiehuis in de omgeving van Winterswijk huren? Dan bent u een liefhebber van rust, ruimte en natuur.

Winterswijk ligt in het uiterste oosten van ons land, zo’n 35 kilometer ten oosten van Doetinchem. Het lijkt wel alsof Winterswijk is ontsnapt aan de hedendaagse drukte. Het is bijna alsof de tijd er stil staat. Winterswijk is de perfecte plek om tot rust te komen. Tijdens een fiets- of wandeltocht door het landschap rond Winterswijk loopt u een goede kans dat u ongemerkt de grens met Duitsland oversteekt.

Wij geven u graag drie tips voor uitstapjes als u een vakantiehuisje in Winterswijk huurt.

Zeker doen in de omgeving van Winterswijk

1 Wijngaard De Reeborghesch
Wijngaard De Reeborghesch aan de Sikkinkweg in Winterswijk is ontstaan in 2001. Deze wijngaard ligt op een prachtig golvend en geaccidenteerd terrein en vormt een mooie eenheid met de omringende natuur. Bij een wandeling over de wijngaard ziet u bijzondere vogels, wilde orchideeën en prachtige waterlelies.

2 Natuurgebied het Wooldse Veen
Dit fraaie natuurgebied ten zuidoosten van Winterswijk vraagt erom om ontdekt te worden. Door het Wooldse Veen loopt een prachtig wandelpad. Onderweg ontdekt u bijzondere planten zoals zonnedauw, lavendelheide, kleine veenbes en veenmos. U begint uw wandeling aan de Kuipersweg in Winterswijk.

3 Villa Mondriaan
Van New York tot Parijs en van Tokio tot Keulen: iedereen kent de schilderijen van Mondriaan met de rechte hoeken en de felle kleurvlakken. Maar wist u dat Piet Mondriaan zijn eerste stappen op het kunstenaars pad zette in Winterswijk? Villa Mondriaan aan de Zonnebrink 4 is een museum over de jonge jaren van de wereldberoemde schilder Piet Mondriaan.

Kies een vakantiehuisje in Winterswijk

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiehuisje in Winterswijk selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Winterswijk zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Bekijk snel naar onze vakantiehuizen in Winterswijk of kies uit al onze vakantiehuizen op de Veluwe.