Een vakantiehuisje met een hond huren

Heeft u binnenkort op vakantie en wilt u uw hond graag meenemen? Logisch toch! Juist in de vakantie heeft u alle tijd om lekker met uw hond te wandelen, te rennen en te spelen. Honden vinden het heerlijk om urenlang door de natuur te struinen en te genieten van uw gezelschap.

In een vakantiehuis met uw hond

In Nederland leven meer dan 1,5 miljoen honden. De populairste rashonden zijn de Labrador Retriever, de Duitse Herder, de Golden Retriever, de Berner Sennerhond en de Franse bulldog. En natuurlijk willen al die honden ook wel eens op vakantie. Het liefst samen met hun baasje!

Een vakantiehuis is de ideale accommodatie als u met uw hond op vakantie gaat. Uw hond heeft de ruimte, kan lekker naar buiten in de tuin of op het terras. Zoekt u een vakantiehuis in Nederland waar uw hond welkom is? Op eenvakantiehuisje.nl vindt u een groot aanbod van hond-vriendelijke vakantiehuizen.

Wat gaat u doen met uw hond op vakantie?

Wat dacht u van een heerlijke wandeling door de bossen van de Veluwe? Of lekker rennen door de natuur van de Achterhoek? Maar ook in Limburg zijn er heerlijke plekjes om lekker met uw trouwe viervoeter te genieten van rust en ruimte.

Kies met uw hond voor een vakantiehuis van eenvakantiehuisje.nl

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete hond vriendelijke vakantiewoning selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. En natuurlijk kunt u aanvinken dat u alleen huizen wilt zien waar uw viervoeter welkom is!