Een vakantiehuisje met Hemelvaart in Gelderland huren

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Gelderland met Hemelvaart? Dan bent u bij ons aan het goede adres. We verhuren heel veel mooie vakantiehuizen in het groene Gelderland waar u juist met Hemelvaart heerlijk kunt genieten van het voorjaar. Hemelvaart is het lekker lange voorjaarsweekend waarvan veel mensen profiteren om lekker te genieten van het mooie weer, de frisgroene natuur en de vele evenementen op de Veluwe.

Wanneer is het Hemelvaart?

Hemelvaartsdag valt dit jaar op donderdag 25 mei. Kies er – net als veel anderen – voor om de dag na Hemelvaartsdag vrij te nemen. Zo ontstaat er een heerlijk lang weekend waarin u echt kunt genieten vanuit uw vakantiehuis.

Wat gaat u doen met Hemelvaart?

Wordt het genieten in de natuur of gaat u lekker slenteren door een mooi oud dorpje? Genieten van een kopje koffie op een terras of gaat u een attractiepark bezoeken met het hele gezin? Gaat u een mooie wandeling of een lange fietstocht maken? Wat u ook gaat doen met Hemelvaart, u kunt er zeker van zijn dat u lekker in de buitenlucht kunt genieten.

Kies een vakantiehuis met Hemelvaart bij eenvakantiehuisje.nl

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning in Gelderland selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen op de Veluwe zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.