Een vakantiehuisje met Pasen

Wilt u een vakantiehuisje huren met Pasen? Dan geven wij u groot gelijk. Nederland is een geliefde bestemming met Pasen. Bijna een miljoen buitenlandse toeristen komen rond Pasen in ons land genieten van de bollenvelden en de eerste warme zonnestralen.

Korte vakanties zijn een trend

De onderzoekers van het Nederlands Bureau voor Toerisme zien een duidelijke trend dat we als Nederlanders steeds vaker kort en luxe op vakantie willen. Veel Nederlanders gebruiken dan ook de vrije dagen met Pasen om er lekker een paar dagen tussenuit te gaan. En wat is er dan leuker om een comfortabele vakantiehuis te huren? Lekker genieten van uw eigen huis, uw eigen dagindeling bepalen en alle comfort bij de hand te hebben.

Wanneer valt Pasen?

Eerste Paasdag valt altijd op een zondag. Het is de eerste zondag na de eerste volle maan in het voorjaar (dus na 21 maart). Daarmee valt Pasen altijd tussen 22 maart en 25 april. In 2017 is het op 16 en 17 april Pasen.

Huur een huisje met Pasen

Met Pasen kun je goed merken dat het voorjaar is begonnen. Bomen en struiken staan in bloei, in de wei lopen volop jonge dieren zoals lammetjes en kalfjes. U zult het ook merken, als het zonnetje schijnt met Pasen, heeft deze vaak voldoende kracht zodat u heerlijk op een terrasje kunt zitten. Kom lekker wandelen of fietsen tijdens Pasen vanuit uw eigen vakantiehuis!

Kies met Pasen voor een vakantiehuis

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning voor Pasen selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.