Een vakantiehuisje op de Veluwe huren

Wilt u een vakantiehuisje op de Veluwe huren? Dat begrijpen wij maar al te goed! De Veluwe is dé nummer 1 toeristische bestemming in ons land. Het is dan ook een bijzonder gebied met enorm veel variatie in landschap en toeristische bezienswaardigheden.

Uitgestrekte heidevelden, eeuwenoude bossen, het grootste stuifzandgebied van Europa, slingerende beekjes, schaapskuddes en grazige weides… de Veluwe verveelt nooit. Maar in het gebied is naast de veelzijdige natuur nog veel meer te vinden.

Topattracties als de Apenheul, Dolfinarium en de Van Gogh collectie in het nationale park…. Neem ook een kijkje in de historische Veluwse dorpen en de eeuwenoude Hanzesteden als Hattem, Elburg en Harderwijk. Of wat dacht u van een kijkje in een van de landgoederen en kastelen op de Veluwe?

Lekker actief op de Veluwe

De Veluwe is de regio bij uitstek om lekker actief bezig te zijn. U kunt er heerlijk wandelen en fietsen maar ook klimmen en watersporten. Paardrijden kan op de vele kilometers aan ruiterpaden.

Vakantie op de Veluwe

Geniet in ieder jaargetijde van het mooiste stukje Nederland op nog geen uur rijden van de Randstad. Wacht niet langer en kies een vakantiehuis uit ons aanbod op de Veluwe.