Een vakantiehuisje op de Veluwe met Pinksteren huren

Wilt u met het lange Pinksterweekend er even lekker uit? Met zijn tweetjes of met het hele gezin? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Op Eenvakantiehuis.nl vindt u de leukste vakantiehuizen op de Veluwe voor Pinksteren. Of u nu op zoek bent naar een mooie vrijstaande bungalow, een gezellig chalet of een luxe villa, op onze site heeft u volop keuze.

Wanneer is het Pinksteren?

Pinksteren valt in 2017 op 4 en 5 juni. Met Pinksteren – dat is de dag exact 49 dagen na Pasen - zou De Heilige Geest (de geest van God), zich hebben getoond aan de volgelingen van Jezus Christus, de apostelen. Dit zou zijn gebeurd door een grote windvlaag en later een soort vlammenbol die boven de hoofden van de apostelen ging hangen.

Het is een katholieke feestdag. Ook de maandag die volgt op Pinksteren (Pinkstermaandag of tweede pinksterdag) is een vrije dag in vele Europese landen wordt gevierd met een vrije dag.

Huur een huis met Pinksteren

Pinksteren is misschien wel de fijnste tijd van het jaar om een paar dagen weg te gaan. De natuur is frisgroen en de temperatuur is vaak heerlijk. Wat dacht u van een vakantiehuis op de Veluwe? Of voelt u meer voor een heerlijk huisjes in de Achterhoek? Typisch regio’s waar u eindeloos door de natuur kunt wandelen of fietsen. Genieten op een terrasje in een gezellig dorpje of geniet lekker op een mooi plekje aan het water.

Boek een verblijf met Pinksteren via Eenvakantiehuisje.nl

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning op de Veluwe met Pinksteren selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen op de Veluwe zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.