Groepsaccommodatie in de Achterhoek huren

De Achterhoek is de naam voor een streek in de provincie Gelderland. Aan de oostzijde grenst de Achterhoek aan Duitsland, maar over de westelijke grens bestaan meningsverschillen. Het is het meest eenvoudig om de Oude IJssel als de natuurlijke grens van het gebied te beschouwen.

De Achterhoek is een aantrekkelijke streek voor vakantie met een groep. Er is een open landschap met veel kleinschalige horeca en winkels. Er zijn veel gezellige familiebedrijven waar u heerlijk kunt eten en drinken. Overal in de Achterhoek is prachtige natuur. Heuvels en bossen met mooie doorkijkjes, kabbelende beekjes en overal de authentieke boerderijen, soms al eeuwenoud. Dit landschap vol afwisseling vormt het perfecte decor voor gezellige uitstapjes met een groep vrienden, collega’s of familie.

Zeker doen in de Achterhoek

Als u een groepsaccommodatie huurt in de Achterhoek kunt u in de omgeving heerlijk wandelen en fietsen. Tijdens een verblijf de Achterhoek kunt u vanuit uw groepswoning veel leuke uitstapjes in de omgeving ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in de Achterhoek in een groepshuis verblijft.

1 Steengroeve in Winterswijk
Als u geinteresseerd bent in geologie, mineralen en fossielen kunt u in Winterswijk volledig aan uw trekken komen. Maar ook als u gewoon van de natuur houdt is een bezoek meer dan de moeite waard. Jaarlijks trekt de Steengroeve Winterswijk 3.000 bezoekers.

2 Klimbos Achterhoek in Ruurlo
In dit klimbos zijn maar liefst 6 klimavonturen met zo’n 100 verschillende overgangen, hoog (of wat lager) in de bomen. U klimt, oplopend in moeilijkheidsgraad, op hoogtes van 3 tot niet minder dan 12 meter. Ideaal om met een groep te doen!

3 Grootste doolhof van Nederland
Niet ver van het kasteel Ruurlo, langs de weg naar het Gelderlandse Hengelo, ligt een doolhof uit 1891 dat tussen 1975 en 1984 weer is gerestaureerd. Qua oppervlakte is dit de grootste doolhof van Nederland.

Kies een groepshuis in de Achterhoek

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete groepshuis in de Achterhoek selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in de Achterhoek zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het huis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze groepsaccommodaties in de Achterhoek of kies uit ons hele aanbod van vakantiehuizen in Nederland.