Groepsaccommodatie in Overijssel huren

Bent u op zoek naar een mooie groepsaccommodatie in Overijssel? Wat dacht u van een combiatie van een mooie tienpersoons boerderij met twee vierpersoon appartementen? Op een terrein naast een minicamping in Luttenberg ligt De Httert Stee met prima voorzieningen als u met elkaar, maar toch apart een paar dagen weg wilt.

Luttenberg ligt in het Salland, op de grens tussen Gelderland en Overijssel. Het is een heerlijkl vakantiegebied tussen de rivier de IJssel en het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Het gevarieerde landschap biedt afwisseling tussen het platteland, heidevelden, bossen, gezellige boerendorpen, fraaie boerderijen en prachtige landgoederen. Lekker uitwaaien langs de IJssel en genieten van de gastvrije Hanzestad Deventer.

Zeker doen in Luttenberg

Als u een vakantiehuis huurt in de buurt van Luttenberg kunt u in de omgeving genieten van alle natuur in de omgeving. Ukunt er heerlijk wandelen en fietsen. Tijdens een verblijf in Luttenberg kunt u vanuit uw vakantiewoning veel leuke uitstapjes in de omgeving ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Luttenberg in een vakantiewoning verblijft.

1 Zweefvliegen bij Aeroclub Salland
Heeft u altijd al eens willen meemaken om in een zweefvliegtuig te vliegen. Vrij als een vogel genieten van een uniek uitzicht? Bij Aero Club Salland in Lemelerveld kunt u van half april tot half oktober iedere dag terecht om mee te vliegen in een tweezitter.
Meer informatie www.aeroclubsalland.nl.

2 Deventer
Deventer is een van de Nederlandse Hanzesteden. Geniet van het historische stadscentrum met veel middeleeuwse bouwwerken maar ook unieke winkeltjes en veel gezellige horeca. Deventer is een van de oudste steden van ons land.

3 Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug
Het grootste natuurgebied van Overijssel is de Sallandse Heuvelrug. U wandelt of fietst hier door een uniek, heuvelachtig landschap met veel bos en heide. De heuvels bieden prachtige vergezichten.

Kies een groepshuis in Luttenberg

Op onze site kunt u eenvoudig uw groepsaccommodatie in Luttenberg (Overijssel) selecteren. Lees de beoordelingen van gasten die eerder zijn geweest. Zo weet u zeker dat deze groepsaccommodatie aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Nederland.