Groepsverblijf op de Veluwe

Kunt u zich daar ook zo op verheugen? Met een groep gezellige mensen een vakantiehuis huren? Genieten van een weekend samenzijn met vrienden, familie of collega’s in een mooi gebied in ons land zoals de Veluwe? Tijdens een paar dagen in een groepshuis op de Veluwe heeft u alle tijd om elkaar weer eens echt even te spreken.

Bij eenvakantiehuisje.nl verhuren we meerder huizen voor groepen op de Veluwe

Gezellig als groep op vakantie

Tijdens een verblijf met zijn allen in een gezellig groepshuis op de Veluwe zijn er veel manieren waardoor je elkaar weer echt leert kennen. Wij noemen er een aantal.

Samen koken
Om te beginnen zijn er natuurlijk de maaltijden. Het is heel gezellig om met een aantal mensen naar de supermarkt in de buurt van uw groepshuis te rijden en daar gezamenlijk de ingrediënten voor een gezellig maal te kopen. Daarna natuurlijk samen koken en uiteindelijk gezellig samen eten. Reken maar dat je elkaar heel wat te vertellen hebt!

Samen actief
De Veluwe is bij uitstek de regio waar u met zijn allen erop uit kunt gaan om op een actieve manier de omgeving te verkennen. Ga lekker wandelen of fietsen in de omgeving van uw groepshuis of organiseer, eventueel samen met een outdoor bedrijf, een bijzondere actieve bezigheid. Denk aan een rit op de mountainbike door het bos, een middag klimmen in een klimbos of een ronde klootschieten in het bos. Keuze genoeg!

Samen voor de open haard
Veel van de groepshuizen op de site van eenvakantiehuisje.nl hebben een gezellige open haard. Reken maar dat het gezellig is om in de loop van de avond uw eigen haardvuur op te stoken en gezellig met een kop koffie of een glas wijn een gezelschapsspel met elkaar te spelen.