Het ideale vakantiehuis in de zomer: aan het water

In de zomer is varen, zwemmen of lekker relaxen rond het water geen overbodige luxe. Op snikhete dagen zoek je daarom het liefst snel verkoeling op. Kies daarom deze zomer voor een vakantiehuis aan het water en geniet optimaal.

Wie aan de Veluwe denkt, denkt natuurlijk direct aan de prachtige natuur. Toch kun je ook op de Veluwe het water op zoeken. Hoe fijn is het dan als je vanuit je vakantiehuis binnen een paar stappen een frisse duik kunt nemen? Heel fijn! Vooral kinderen vinden het heerlijk om uren rond het water te spelen. Peddelen met een kano, dobberen op een waterfiets of een surfplank. Of gewoon lekker aan de oever zitten met de voeten in het water. Het kan allemaal.

Een vakantiehuis aan het water huren
Bij ons vind je een groot aanbod vakantiehuizen die aan het water te vinden zijn. Soms zelfs met een eigen steiger. Je eigen boot is vaak gewoon welkom om vervolgens uren vaarplezier mee te beleven. Nederland staat niet voor niets bekend als waterrijk vakantieland. Vier je vakantie op de Veluwe, het is de meest favoriete vakantiebestemming van dit moment.