Het ultieme vakantiehuis voor de wellness liefhebber

Relaxen in de sauna, bubbelen in de spa en ’s avonds lekker loom met een wijntje languit op de bank. Klinkt dit voor jou als de ideale vakantie? Dan hebben wij een vakantiehuis op de Veluwe wat exact aan al die wensen voldoet.

In het mooie dorpje Uddel, tussen Elspeet en Nunspeet ligt het unieke wellnesspark De Eikensingel. Hier vind je luxe bungalows met allemaal een eigen privé spa. De bungalows zijn geschikt voor vier personen. Perfect voor de echte wellness liefhebbers onder ons. En het mooiste van alles: de spa is overdekt waardoor je er het hele jaar door gebruik van kunt maken. Het water heeft een temperatuur van 37 graden en voor ieder gast wordt het water in de spa ververst.

Zwembad met zout water
Welnesspark De Eikensingel heeft nog veel meer te bieden. Zo is er een openlucht zwembad te vinden op het park. Dit zwembad is bijzonder, omdat het water geen chloor maar zout bevat. Het zwembad is gratis toegankelijk voor gasten en van april tot begin oktober geopend. Ook aan de liefhebbers van de sauna is hier gedacht. Op het park is een Finse sauna te vinden waar je onbeperkt gebruik van kunt maken.

Zie jij jezelf al relaxen met een drankje in de hand? Wacht dan niet langer en boek vandaag nog. Dit vakantiepark is namelijk razend populair, dus wees er snel bij!