Huis huren op De Leistert

Heeft u zin in een luxe vakantie in een mooi vakantiehuis in Limburg? Zoek niet verder, wij hebben uw ideale vakantieplek gevonden. Aan de rand van natuurgebied Leudal in het noorden van Limburg ligt recreatiepark De Leistert. Net buiten het dorpje Roggel vindt u misschien wel het mooiste bungalowpark van Limburg.

Boerderij vakantiehuizen

De huizen op De Leistert zijn in authentieke Limburgse boerderij stijl gebouwd. De vijf-sterren vakantiehuizen hebben alle comfort die u zich kunt wensen. Ruime woonkamer met flatscreen TV, luxe hoekkeuken met alle apparatuur en fijne grote slaapkamers. Heerlijke badkamer. Sommige huistypes hebben zelfs een eigen sauna, whirlpool, overdekt terras, Weber BBQ en terrasheaters. Dat is luxe vakantievieren!

Huur een huis op De Leistert

Op eenvakantiehuisje.nl kunt u alle luxe vakantiehuizen op De Leistert direct boeken. Kijk snel voor beschrijvingen en beschikbaarheid.

Heerlijke omgeving voor vakantie

Het noorden van Limburg heeft bezoekers veel te bieden. Wij zetten drie belangrijke uitstapjes op een rij

Attractiepark Toverland
Achtbanen, vrolijke familieattracties en volop speeltoestellen. Maak een wildwater expeditie over de Djengu rivier of maak een rit in de snelste houten achtbaan van Europa! Toverland in Sevenum ligt op 20 kilometer van het park.

Schudden in de Maas
De Limburgse Maasplassen is het grootste aaneengesloten watersportgebied van ons land. Maak een rondvaart langst pittoreske Maasdorpen en idyllische baaien. Het schudden van de sluis met een verval van 6 meter is spectaculair.

Aarbeienland
Op minder dan 30 kilometer ten noorden van De Leistert ligt een heerlijk land vol rode vruchten: aarbeienland! U kunt hier natuurlijk zelf aardbeien plukken meaar wat dacht u van unieke attracties als Aardbeiendroom, aardbeien sprookjes en het aardbeienbos? U vindt de zoete vruchten in Horst.