Kies een land
Nederland
Spanje
Duitsland
Tsjechie
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen

Met een groep naar de Veluwe

22 april 2017

Wilt u een gezellig weekend voor een groep op de Veluwe organiseren? Met vrienden, familie of collega’s lekker een paar dagen erop uit in een groene omgeving? Dan ligt een weekendje in een groepshuis op de Veluwe voor de hand.

De Veluwe heeft veel te bieden. Of u nu lekker wilt mountainbiken door de natuur, een lange wandeling wilt maken, de mooiste kunst bekijken, leuke oude steden of dorpjes bezoeken of gewoon lekker wilt genieten tijdens een fietstocht of wandeling door de natuur… Op de Veluwe is voor iedere groep wat leuks te doen.

Bij eenvakantiehuisje.nl kiest u uit de leukste groepsaccommodaties op de Veluwe. Iedere groepaccommodatie op de Veluwe is uniek en verrassend anders.

Boek een groepsaccommodatie op de Veluwe ruim van te voren! 

Wilt u een groepsaccommodatie op de Veluwe boeken tijdens bijvoorbeeld het hemelvaart weekend, met Pasen, Pinksteren, met de kerst of in een ander populair weekend? Zorg er dan voor dat u tijdig gaat kiezen en vergelijken. Bij voorkeur tenminste een jaar van tevoren.

Kies uw groepshuis

Op onze website kunt u snel en eenvoudig uw ideale groepshuis op de Veluwe selecteren. U kunt selecteren op grootte, aantal slaapkamers en bij vrijwel alle groepsaccommodaties op de Veluwe kunt u aan de hand van reviews van eerdere klanten bepalen welke huis de ideale bestemming voor uw groep is