Nederlanders gaan korter, maar vaker op vakantie

Dit jaar is duidelijk geworden dat Nederlanders weer vaker op vakantie gaan daar voorheen. Wel gaan we veel korter op vakantie. Een mini-vakantie wordt steeds populairder.

Dat blijkt uit cijfers van NBTC-NIPO Research. Eén van de grootste verassingen was dat de Veluwe populairder bleek dan ooit. De Veluwe was in 2018 vakantiebestemming nummer één en nam daarmee de plaats in van de Noordzeebadplaatsen.

Ontdek de Veluwe
In onze vakantiehuisjes op de prachtige Veluwe, ben je verzekerd van een knusse, gezellige vakantie. Bijna al onze huisjes bevinden zich midden in de natuur. Ideaal dus om een frisse neus te halen, mooie wandeling te maken of de omgeving te verkennen op de fiets. Niet alleen heeft de natuur iets magisch deze tijd van het jaar, tijd in de natuur doorbrengen is ook hartstikke gezond. Uit onderzoek blijkt dat een natuurlijke omgeving stress vermindert en je creatiever maakt. Vaker naar de Veluwe dus! Zo kun je er snel weer tegenaan.

Vakantie op de Veluwe
Combineer een vakantie waar rust, ruimte en natuur centraal staan met culturele uitstapjes en boek direct een vakantiehuisje op de Veluwe. Bijna al onze vakantiehuisjes op de Veluwe zijn midden in de natuur te vinden.