Waarom gezinnen kiezen voor een vakantie in een safaritent

Houd je van kamperen, maar dan comfortabel en zonder gedoe? Dan is de safaritent precies wat je zoekt. Eén ding staat vast: de safaritent is perfect voor gezinnen met kinderen, van jong tot ouder. Dit moet je erover weten.

Ooit gehoord van ‘glamping’? Oftewel: glamorous kamperen? Dat is precies waar je aan moet denken bij een verblijf in een safaritent op de Veluwe. Je slaapt in een echte tent, maar wel met alle comfort van deze tijd. Dat betekent meer privacy, comfort en echte bedden. Hoe fijn is dat?

Voor wie zijn safaritenten geschikt?

Voor iedereen die van kamperen of het buitenleven houdt, is een verblijf boeken in een safaritent zeker de moeite waard. De tenten zijn eenvoudig, maar slim ingericht. Anders dan bij kamperen, hoef je niet veel spullen mee te nemen. Je eigen tent kun je thuis laten, net als luchtbedden, keukengerei en andere kampeerspullen. Onze safaritenten beschikken bijna allemaal over twee slaapkamers, een kleine woonkamer, een keuken met alle belangrijke benodigdheden en soms zelfs over tuinmeubilair op het bijbehorende terras. Voor de sanitaire voorzieningen kun je terecht op het park. 

Goedkoper dan een vakantiehuis

Onze safaritenten worden veel geboekt door gezinnen met kinderen. De magie van kamperen maakt het voor kinderen natuurlijk extra leuk. Ook is er nog een ander voordeel: de prijs. Een verblijf boeken in een safaritent is goedkoper dan in een regulier vakantiehuis. Zo blijft er meer geld over voor leuke uitstapjes op de Veluwe. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Julianatoren, de Apenheul of Schateiland Zeumeren. Er is in de omgeving genoeg te doen!

Bekijk hier al onze safaritenten