Vakantiehuis in Norg huren

Het dorpje Norg ligt in de kop van Drenthe, op de grens van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Norg heeft maar liefst vijf brinken met rondom karakteristieke Saksische boerderijen. Rond het dorp is een mooi landschap met veel esdoorns, heideveldjes, akkers en weiden met houtwallen.

Ontdek de bosrijke omgeving vanuit uw vakantiehuis. Lekker fietsen door de bossen en over de heide, genieten van terrasjes in steden als Drachten, Emmen en Groningen of gewoon lekker lui met een goed boek op het terras van uw vakantiehuis in Norg.

Wij geven u graag drie tips voor uitstapjes in de omgeving van Norg als u hier een vakantiehuis huurt.

Zeker doen in de omgeving van Norg

1 Poppenstijn
Poppenliefhebbers, jong en oud, moeten zeker even een kijkje nemen in de bijzondere poppenwinkel Poppenstijn in Norg. Hier kunt u terecht voor oude en nieuwe poppen, poppenbedjes, poppenkleertjes, poppenhuis inrichting en nog veel meer. U kunt er ook terecht voor advies en reparatie door de poppendokter van Norg.

2 Veenhuizen
Vanwege het ongerepte landschap in de omgeving van Veenhuizen en de geschiedenis van de drie opvoedingsgestichten die hier waren gevestigd, wordt Veenhuizen wel het Siberië van het Noorden genoemd. In het dorp is een interessant gevangenismuseum.

3 Uitkijktorens
In de kop van Drenthe kunt u op een aantal plaatsen de natuur nog beter bekijken vanuit een uitkijktoren. De toren in Zeijerveen kijkt uit over het Aboretum. De uitkijktoren Oostervoortse diep biedt een mooie uitzicht op het beekdal. In het Fochelooërveen staan meerdere uitkijktorens. Vanuit de top heeft u een prachtig uitzicht over de natuur van dit gebied.

Kies een vakantiehuis in Norg

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning in Norg selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Norg zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Bekijk snel naar onze vakantiehuizen in Norg of kies uit al onze vakantiehuizen in Nederland