Vakantiehuisje aan het water

Nederland is een echt waterland. Als u alle rivieren, vaarten, kanalen, meren, sloten en vennen bij elkaar optelt bestaat ruim 16% van ons land uit water. De kans dat u op vakantie niet ver hoeft te zoeken naar een plek om lekker te varen, surfen, zwemmen of vissen is dus erg groot!

Vakantiehuis aan het water zoeken

Zoekt u een vakantiehuis aan het water? Dan hoeft u niet alleen op zoek gaan naar een vakantiehuis in de waterrijke provincies Friesland Zeeland. In en rond bijvoorbeeld de Veluwe is er meer dan genoeg waterpret te vinden. Denk alleen al aan de prachtige randmeren in het westen van de Veluwe!

Boek uw vakantiehuis aan het water

Vakantiehuizen aan het water zijn er in alle soorten en maten: van bungalows tot luxe villa’s met een eigen aanlegsteiger. In ons aanbod kiest u uit verschillende soorten vakantiehuizen aan het water. Of u nu gezellig met zijn tweetjes een paar dagen aan het water wilt verblijven of dat u met een grote groep wilt komen. Bekijk onze vakantiehuizen aan het Veluwemeer of zoek in ons hele aanbod van vakantiehuizen in Nederland