Vakantiehuisje in Otterlo huren

Otterlo is een gastvrij dorp in het hart van de Veluwe waar kunst, toerisme en natuur de hoofdrol spelen. Otterlo ligt aan de rand van Nationaal Park de Hoge Veluwe, ook wel 'de groene schatkamer van Nederland' genoemd. Toeristen trekken eropuit om op de bekende witte fietsen het park te bekijken of een bezoek te brengen aan het Kröller-Müller museum.

Zeker doen in Otterlo

Als u een vakantiehuis huurt in de buurt van Otterlo kunt u in de omgeving op de fiets of wandelend genieten van de prachtige natuur in de omgeving van het dorp. Tijdens een verblijf in Otterlo kunt u vanuit uw vakantiewoning veel leuke uitstapjes in de omgeving ondernemen. Wij geven u drie tips die u zeker niet mag missen als u in Otterlo in een vakantiewoning verblijft.

1 Otterloop pad
Met deze bijna 5 kilometer lange wandelroute maakt u intensief kennis met de prachtige omgeving van Otterlo. U wandelt door een gevarieerd terrein met dennenbos, heide, heuvels, stuifzand en eikenbos. De route (rode paaltjes volgen) begint bij Carnegie Cottage of aan de Arnhemse weg tegenover de ingang van de Wije Werelt. De route kunt ook hier bekijken en uitprinten 

2 Museonder
Natuurlijk gaat u bij een verblijf in Otterlo ook het Nationaal Park bezoeken. Het Van Gogh museum is dan niet te missen. Maar ook het Museonder is een bezoekje waard. De tentoonstelling neemt u mee, steeds dieper en dieper de bodem in. Uiteindelijk belandt u zelfs in het middelpunt van de aarde.

3 Huifkar mennen
Vanaf de bok van een huifkar geniet u in alle rust van de mooie omgeving. Uw kar wordt in rustig tempo rustig voortgetrokken door twee krachtige paarden. Niet verstoort niets een goed gesprek of de geluiden van buiten. Huur in Otterlo een huifkar en men de paarden zelf of ga met een koetsier op pad.
Meer informatie: Huifkarren.nl 

Kies een vakantiehuis in Otterlo

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning rond Otterlo selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Otterlo zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Otterlo of kies uit ons hele aanbod van particuliere vakantiehuizen op de Veluwe.