Waarom Pasen perfect is voor een mini-vakantie

Een korte vakantie, wanneer kun je die nu het beste plannen? Met Pasen! De Veluwe is namelijk een zeer geliefde bestemming met Pasen.

Ook toeristen komen steeds vaker naar Nederland voor een mini-vakantie in ons land. Volgens onderzoekers van het Nederlands Bureau voor Toerisme zijn korte vakanties steeds populairder aan het worden. Nederlanders willen bovendien steeds vaker en korter luxe vakantie vieren. En daar hoef je tegenwoordig niet meer voor naar het buitenland!

Wanneer is het Pasen?
Eerste Paasdag valt altijd op een zondag. Het is de eerste zondag na de eerste volle maan in het voorjaar (dus na 21 maart). Daarmee valt Pasen altijd tussen 22 maart en 25 april. In 2019 valt Pasen op zondag 21 april en maandag 22 april.

Tijd voor een korte break
Pasen is perfect voor een korte break. Veel Nederlanders gebruiken dan ook de vrije dagen met Pasen om er lekker een paar dagen tussenuit te gaan. En wat is er dan fijner dan een vakantiehuis huren die van alle gemakken is voorzien? Als je één van onze vakantiehuizen boekt, hoef je echt alleen nog maar te genieten. Wij zorgen voor de perfecte locatie, een complete inrichting en veel ruimte en privacy om optimaal van de rust en natuur te kunnen genieten.

Prachtige natuur met Pasen
Met Pasen kun je goed merken dat het voorjaar is begonnen. Bomen en struiken staan in bloei, in de wei lopen volop jonge dieren zoals lammetjes en kalfjes. En als de zon schijnt, is het heerlijk vertoeven op het terras of gewoon in de tuin van je eigen vakantiehuis. Maar, het is ook de perfecte tijd om even lekker te wandelen of de Veluwe per fiets te ontdekken. Klik hier voor het volledige aanbod vakantiehuizen die tijdens Pasen nog beschikbaar zijn. Wees er snel bij!

Alvast een fijne Pasen!