Weekendje weg op de Veluwe

Heeft u zin in een weekendje weg? Heeft u al eens gedacht aan een weekend in een vakantiehuis op de Veluwe? Genieten van de bossen, de heide maar ook de prachtige musea en de uitstekende horeca? De veelzijdigheid van de Veluwe is groot. Wandelt u ’s morgens nog over uitgestrekte heidevelden, ’s middags kunt u al op een gezellig terras in de binnenstad van Apeldoorn zitten.

Hemelvaart of Pinkster weekend Veluwe

Volgens het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) gaan er de laatste jaren meer dan een miljoen Nederlanders een lang weekend weg met Hemelvaart of Pinksteren. Het zijn dan ook de ideale lange weekenden om te genieten van een paar dagen met elkaar. Volgens het NBTC blijft 60% van de Nederlandse vakantiegangers met Hemelvaart en Pinksteren lekker in eigen land. De Veluwe is een ideale bestemming voor een (lang) weekend weg.

Daarom weekendje Veluwe

1 Centraal gelegen
De Veluwe ligt centraal in ons land. Vanuit vrijwel het hele land bent u binnen twee uur in het groene landschap van de Veluwe. Vanuit de randstad zelfs nog sneller

2 Mooiste fietsgebied
Als u op de Veluwe fietst wordt u direct verrast door de enorme diversiteit van het landschap. Lieflijke dorpjes, prachtige bossen maar ook heidevelden en groene akkers wisselen elkaar af. Er zijn op de Veluwe talloze fietsroutes uitgezet.

3 Veel keuze in vakantiehuizen
De Veluwe heeft een enorm aanbod aan vakantiehuizen. Van eenvoudige chalets tot luxe villa’s. De mooiste vrijstaande vakantiehuizen hebben wij voor u geselecteerd. U kunt onze vakantiehuizen sorteren op prijs, grootte en ligging. En natuurlijk kunt u bij ieder huis zien hoe vakantiegangers voor u het comfort en de ligging van het huis hebben beoordeeld.

Zo weet u zeker dat u het ideale huis voor een weekend weg op de Veluwe kunt kiezen.