Tiny house met spa voor 2 personen op recreatiepark in Uddel

Tiny house met spa voor 2 personen op recreatiepark in Uddel

Tiny house met spa voor 2 personen op recreatiepark in Uddel
Houd je van knus en sfeervol? Dan is deze charmante tiny house echt wat voor jou! In dit vakantiehuisje kun je verblijven met twee personen. Perfect voor een romantisch weekend (of langer) weg met z’n tweeën. Een groot pluspunt: tegen een meerprijs kun je heerlijk ontspannen in de privé spa bij de tiny house. Dat wordt genieten! Het vakantiehuis is te vinden op natuurrijk Uddelermeer in het Veluwse Uddel.

Te doen in de omgeving
Met de Veluwe als achtertuin is Uddel een prima vertrekpunt voor mooie wandelingen in het bos, fietstochten en uitstapjes naar bijvoorbeeld Walibi World, het Dolfinarium en Paleis het Loo. Breng ook een bezoek aan leuke steden, zoals Harderwijk, Ermelo en Apeldoorn. De omgeving biedt 1001 mogelijkheden. 

Het park
Ook op het park is genoeg te doen voor alle leeftijden. Het park beschikt over twee verwarmde (openlucht) zwembaden (één van 50 centimeter diep en de ander van 120 centimeter diep), een moderne wasserette, een gezellig petit restaurant, een grote speeltuin met speelveld en een hertenkamp. De zwembaden zijn geopend van april tot en met september en op zondag gesloten. 

Vakantiehuis
Het geheim van een tiny house is dat het zo compact en slim mogelijk is gebouwd en ingericht. Vanuit deze tiny house (28 m2) geniet je van een vrij uitzicht en veel privacy. En alles wat een normaal vakantiehuis ook heeft, is aanwezig. Dit mooie Tiny House is geschikt voor 2 personen. Bij binnenkomst is er aan de linkerkant een tweepersoonsbed (1-persoons matrassen en dekbedden) en rechts is een ruime badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet. De woonkamer met open keuken is smaakvol ingericht, alles is aanwezig voor 2 personen. In de volledig ingerichte keuken vindt u een 4-pits inductiekookplaat, een koelkast, Senseo apparaat met melkopschuimer, waterkoker en een magnetron. Er is ook een TV aanwezig met een router voor prima gratis wifi. Verwarming vindt plaats d.m.v. elektrische CV (gasloos).

Aan de achterzijde stapt u door de terrasdeur zo het terras op waar u een fantastisch vrij uitzicht heeft op een prachtig stukje natuur. Aan de rechterzijde, onder de overkapping, staan heerlijke relax stoelen en kunt u tegen een meerprijs genieten van een 2-persoons hottub/bubbelbad. Bij het Tiny House heeft u een eigen parkeerplaats voor de auto. Een schuurtje is aanwezig voor uw elektrische fietsen. 

Kom genieten van de rust in dit heerlijke huisje op een prachtig stukje Veluwe!

Belangrijke informatie
Roken en huisdieren zijnin het vakantiehuis is niet toegestaan. Let op; de privé spa is tegen meerprijs te boeken (100 euro voor een week, midweek 75 euro en weekend 75 euro).

Huiscode VEL041U
8.8
Vanaf   € 384,-

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

Op basis van Weekend
vr 01-11-2024 t/m ma 04-11-2024
Regio Veluwe - Uddel
geen huisdieren
wifi aanwezig
2 personen
1 slaapkamer
Stap 1. Kies een verblijfsduur reset kalender
Verblijfsduur:
Mogelijke aankomstdatum
Bezet
Beschikbare aankomstdatum / wisseldag
U kunt ons ook altijd bellen +31-341-432995 Huiscode VEL041U
Uw geselecteerde periode
Borg
€ 50,00 p.b. ter plaatse
Schoonmaakkosten
Inbegrepen
Toeristenbelasting
€ 1,23 p.p.p.d. op factuur - per dag
Prijs geldt voor
1 Tot 2 personen
Huisdieren
Niet toegestaan
Kinderstoel
Nee
Kinderbed
Nee
Bedlinnen
€ 7,50 p.p.p.b.
Hand- en badlinnen
Zelf verzorgen
Let op: bijkomende kosten
Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren
Woonkamer
Centrale verwarming Flatscreen
Keuken
Vaatwasser Koffieapparaat Waterkoker Koelvries combinatie Inductie koken Combimagnetron Citruspers
Slaapkamer
Aantal slaapkamers met tweepersoonsbed: 1 Aantal slaapkamers: 1 Maximaal slaapgelegenheden: 2 Extra info: Het bed beschikt over een koudschuim matras met een traagschuim topper.
Badkamer
Douche & Toilet gecombineerd Aantal wastafels: 1 Aantal badkamers: 1 Aantal douches: 1
Bekijk meer faciliteiten
8.8
Datum
Was duidelijk. Daarnaast gebruikershandleiding was bij de hand.
Algemene indruk
9.0
Comfort
9.0
Ligging / accommodatie
9.0
Ontvangst
8.0
Prijs / kwaliteit
9.0
Schoon / Hygiene
9.0

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor de behandeling van de informatieaanvraag.