Luxe wellness bungalow huren

Steeds meer vakantiegangers gebruiken de vakantie te gebruiken om aan het eigen lichamelijk welzijn een oppepper te geven. Toeristen willen niet alleen geestelijk ontspannen, maar ook extra aandacht geven aan het fysieke welzijn.

Een vakantie op de Veluwe betekent even weg uit de drukte van alledag. Vakantievieren op de Veluwe betekent geen files, werkstress of een volle agenda. Daarbij kunt u ook aan uw lichamelijke conditie werken, want u kunt zich op de Veluwe sportief op allerlei manieren vermaken. Wij zetten de belangrijkste sportieve mogelijkheden van de Veluwe op een rij.

Sportief vermaak op de Veluwe

Wandelen en fietsen op de Veluwe
Op de Veluwe zijn tientallen kilometers met prachtige wandel- en fietspaden uitgezet. Of u nu een half uurtje met de hond wilt wandelen of een dag lang op de fiets wilt genieten van bossen en heidevelden; op de Veluwe komt u altijd aan uw trekken

Zwemmen op de Veluwe
Op de Veluwe zijn een aantal mooie meren waar u heerlijk in kunt zwemmen. Zo kunt u terecht in Otterlo bij de zwemwaterplas van Vakantiepark de Zanding. Aan de randen van de Veluwe zoals bij Harderwijk maar ook ten oosten van Arnhem zijn nog veel meer natuurwater waarin u kunt zwemmen. Natuurlijk zijn er in heel veel grotere plaatsen op de Veluwe prima zwembaden.

Wellness op de Veluwe
Op de Veluwe zijn een aantal uitstekende Wellnesscomplexen. Vaak schitterend in de natuur gelegen en met veel voorzieningen.

Uw eigen wellness in uw vakantiehuis

Nog luxer wordt het met wellness voorzieningen in uw eigen vakantiehuis. Wat dacht u bijvoorbeeld van de vakantiehuizen op Park de Eikensingel in Uddel? Hier geniet u van uw eigen spa naast uw huis. De spa is overdekt zodat u ook met slecht weer kunt genieten. De spa bij de vakantiehuizen van De Eikensingel worden voor ieder verblijf van schoon water voorzien.